13. kolo
24.11.2019 12:30 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Boloňa zachránila remízu gólem v páté minutě nastavení

Boloňa se ani po reprezentační přestávce nedočkala vítězství a s Parmou doma ztratila další body. Nutno podotknout, že remízu zachránila na poslední chvíli, protože až v páté minutě nastavení dával na konečných 2:2 Blerim Džemaili.

Diváci, kteří si našli cestu na stadion Renato Dall'Ara nemuseli litovat. Zápas nabídl čtyři branky a dramatickou podívanou.

Lépe začala Boloňa, ale převahu v úvodní čtvrthodině nedokázala využít a pak z ojedinělé akce inkasovala. Dejan Kulusevski se dostal k odraženému balónu a ze střední vzdálenosti pěknou ranou k tyči překonal Skorupskiho. Boloňu inkasovaný gól nerozhodil, dál trvala její převaha, ale přes dobře zformovanou defenzivu Ducali se prosazovala těžce. Až pět minut před přestávkou se podařilo vyrovnat. Orsoliniho rohový kop se snesl přesně na hlavu Rodriga Palacia a zkušený útočník se mohl se svým týmem radovat.

Boloňa měla po většinu času častěji balón, byla aktivnější, iniciativnější, jenomže defenzivní taktika Parmy slavila úspěch. Platilo to i po obrátce. Na druhou stranu, pokud se Parma dostala do šance, stálo to za to. V 62. minutě se dostal ke střele Brugman a Boloňu zachránila branková konstrukce. Domácí zapomínali na zadní vrátka a to se jim stalo osudným. Ztrátu na polovině hřiště potrestal Simone Iacoponi. Znovu se tak opakovala situace z prvního poločasu, Boloňa byla aktivnější, ale musela dohánět.

Parma se po zbytek utkání bránila a už to vypadalo, že si odveze všechny body, když v páté minutě nastavení srovnal na konečných 2:2 Blerim Džemaili. Boloňa rozehrála rohový kop, ten se Parmě nepodařilo odvrátit a Blerim Džemaili parádní ranou z voleje propálil vše, co mu stálo v cestě. Boloňa na poslední chvíli remizovala s Parmou 2:2, ovšem i tak je to pro ní ztráta.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
FC Parma

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele