31. kolo
08.07.2020 19:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Fialky i Cagliari zahodily množství šancí, body si dělí

Fiorentina doma jen remizovala s Cagliari a sen o postupu tabulkou se jí vytrácí. A nutno říct, že zaslouženě, protože oba kluby měly několik šancí rozhodnout. Z velké části se ale zaskvěli oba brankáři, kteří pochytali vlastně všechno.

Fiorentina potřebovala nutně tři body, aby se posunula v tabulce trochu blíž středu tabulky. Do hry se dostali Vlahović, Chiesa, Castrovilli nebo Lirola s Milenkovićem. Hosté z Cagliari ale nepřijeli jen na výlet a od začátku to dávali jasně najevo. Už v páté minutě se Cagliari povedlo dát branku, kterou vstřelil mladý útočník Giovanni Simeone, jenže sudí dobře postřehl, že mladý Argentinec zahrál při zpracování rukou. Gól tedy neuznal a pokračovalo se bez branek.

V 17. minutě se pokusil o střelu Federico Chiesa, který pálil velmi dobře, jenže mířil jen do náruče brankáře Alessia Cragna. Stejně tak se pokoušel vypálit bek Pol Lirola. Po vběhnutí do levé strany vápna okamžitě vypálil, do střely mu však sáhl obránce a balon zpomalil. První půle moc šancí nenabízela, až ve 39. minutě napřáhl ke střele Alfred Duncan, který pálil zpoza vápna jen do tyče!

Domácí brankář Drągowski taky musel do práce častěji, než by asi rád. Ve 45. minutě ho totiž pořádně protáhl útočník Pedro, jehož skákavá střela mu nadělala velké problémy. Na opačné straně pro změnu zakončoval veterán Franck Ribéry, který pálil z úhlu velmi dobře, leč jen do připraveného Cragna.

Změna stran nabídla velmi zajímavou akci v 55. minutě. To se na pravé straně vápna zjevil Nahitan Nández, který byl zcela osamocen před Polákem Drągowskim. Ten ale jeho nepovedený pokus zlikvidoval parádním skokem k tyči! O chvíli později se do šance procpal domácí bek Lykogiannis, jehož bomba nadělala polskému brankáři Violy zase velké potíže.

Viola potřebovala body a do hry byly vysláni mladí a čerství útočníci Cutrone s Kouamém. A právě Kouamé se dvě minuty po svém příchodu chytal za hlavu. Parádním reflexem ho totiž vychytal Alessio Cragno. A když v závěru neuspěl ani Martin Cáceres, body se dělily.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele