1. kolo
19.08.2018 20:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

US Sassuolo - Inter Milán 1:0

Prokletí jménem Sassuolo nadále trvá. Inter na Stadio Cittá del Tricolore opět prohrál a hned v prvním kole nového ročníku se podepsal pod velké překvapení. Neroverdi stačila na tři body jediná branka, na kterou Inter nedokázal odpovědět. Z pokutového kopu se prosadil Domenico Berardi.

Za tři roky porazilo Sassuolo slavný milánský celek šestkrát a nyní přidalo sedmou výhru. Svěřenci Luciana Spallettiho byli i přes tuto bilanci velkým favoritem, splnit očekávání ale nedokázali. Sassuolo ukázalo svoje možnosti už na začátku prvního poločasu, kdy Kevin-Prince Boateng šikovně vysunul Bourabiu a zasahovat musel vždy spolehlivý Samir Handanovič. Inter přispěchal s první vážnější šancí až ve 22. minutě, kdy Icardi zkoušel neúspěšně Consigliho překonat z úhlu. O chvíli později pak přišel rozhodující okamžik celého zápasu. Miranda podle sudího fauloval unikajícího Di Francesca a Sassuolo mělo možnost pokutového kopu. Ofenzivní opora Domenico Berardi nabídnutou možností nepohrdl, i když Handanovič směr střely vystihl. Srovnat mohl do šaten nejlepší střelec uplynulého ročníku Icardi, ale Consigli byl na místě.

Inter musel ve druhém poločase dohánět manko, kdo ale čekal jeho drtivý nápor, byl zklamán. Po hodině hry rozezvonil tyč Boateng a milánský celek měl velké štěstí, že neprohrával už o dva zásahy. Na druhé straně zazdil velkou příležitost Icardi. To už byl na hrací ploše chorvatský vicemistr světa Ivan Perišič. Inter se sice v závěru tlačil do vápna domácích, ale Sassuolo dobře bránilo.

V nastaveném čase ještě zblízka vystrašil domácí příznivce De Vrij, jeho hlavičku ale Consigli kryl a pak už Sassuolu nic nestálo v cestě za senzačními třemi body. Po vypršení pětiminutového nastavení mohla vypuknout zelenočerná radost.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2 Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Prohry byly v zimě a zima je pro inter prokletá my přijde ale starty sezón máme silný takže takhle ze začátku bych řekl že to bude těžký válec a show-off pro inter a nový posily :) Radja zatím nezklamal

Reagovat
Recoba Inter

To zvládneme! Forza Inter

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele