11. kolo
03.11.2018 20:30 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Juventus FC - Cagliari Calcio 3:1

Další povinnou a očekávanou výhru si připsal Juventus. V zápase s Cagliari mu stačila na první branku úvodní minuta, jenomže Sardiňané srovnali krok a dlouho byli ve hře o body, než čtyři minuty před koncem pojistil výsledek na konečných 3:1 Cuadrado.

Stará dáma už před zápasem znala výsledky nejbližších konkurentů a i proto nechtěla v domácím souboji zaváhat a do souboje s Cagliari vstoupila jak nejlépe mohla. Obrana Sardiňanů se svezla na kolotoči, který zasekávačkou řídil Paulo Dybala a argentinská hvězda vsítila první gól. Hlavní sudí sice celý moment dlouho prozkoumával na videu a nakonec dal Juventusu za pravdu a branka platila. Juventus se však nechal rychlou brankou uchlácholit a Cagliari se dostávalo do hry. V 18. minutě se hosté dokonce dožadovali pokutového kopu, leč marně. Po následném rohovém kopu vytáhl první těžký zákrok Wojciech Szczesny, který zblízka zlikvidoval hlavičku Leonarda Pavolettiho.

Cagliari hrálo sympaticky a za svojí snahu si zasloužilo vyrovnání. Ve 36. minutě se překvapivě trefil přesně k bližší tyči Joao Pedro, ale hostům tento výsledek dlouho nevydržel. Juventus okamžitě zařadil vyšší stupeň a o tři minuty později už zase vedl. Filip Bradarić si Ronaldovu přihrávku nešťastně srazil do vlastní sítě. O chvíli později byl Bradarić znovu v centru dění a Juventus se po jeho údajném hraní rukou dožadoval penalty, což sudí po shlédnutí záznamu odmítl. Juventus ovládl první poločas výsledkem 2:1 i proto, že v nastavení pálil jen do tyče Cristiano Ronaldo.

Juventus se ve druhém poločase koncentroval na držení výsledku a zbytečně se dopředu nehnal. Přeci jenom ho v týdnu čeká důležité utkání s Manchesterem United a Allegri chtěl pošetřit síly. Cagliari tak bylo dlouho ve hře o případné vyrovnání, jenže přes obranu Bianconeri se prosazovalo těžce. V 87. minutě pak přišlo definitivní rozhodnutí, Ronaldo potáhl brejk a přihrávkou vyzval ke skórování Juana Cuadrada, který se nemýlil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2-0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele