8. kolo
07.10.2018 12:30 CET
1 : 3
(1:3)

Reportáž

Janov CFC - Parma Calcio 1:3

Stadio Luigi Ferraris poprvé padlo. Janov byl přitom v souboji s Parmou větším favoritem, ale třikrát inkasoval a manko už nedotáhl. Grifové rychle vedli zásluhou polského kanonýra Piateka, ale Parma ještě do poločasu třikrát udeřila.

První poločas nabídl všechny branky zápasu a to v poměrně rychlém sledu. Už v 6. minutě se připomenul talentovaný kanonýr Krzysztof Piatek, který si naskočil na Lazovićův centr a hlavou překonal Sepeho. Parma si ze špatného vstupu do utkání nic nedělala a domácímu obecenstvu přichystala nemilé překvapení, když do půlhodiny hry rozvlnila síť domácích hned třikrát. Nejprve po čtvrthodině srovnal po rohovém kopu díky propadlému balónu Luca Rigoni a o deset minut později si nádherně navedl balón ke střele Luca Siligardi a pěknou ranou dal na 2:1 pro Parmu. Přitom ještě než se tak stalo, měli domácí dvě gólovky, z toho jednu neproměnil Piatek.

Každopádně než si Grifové uvědomili, že prohrávají, inkasovali ještě jeden gól. Barilla načechral balón a Fabio Ceravolo v náběhu a hlavou vstřelil třetí gól. Ofenzivní smršť Parmy znamenala rychlou otočku a vedení hostujícího celku 3:1.

Ani tento výsledek nemusel dlouho trvat a Janov vlastně vstřelil další gól, jenže sudí ho díky ofsajdu neuznal. Situace byla v šestnáctce hodně nepřehledná, každopádně branka neplatila a to bylo zásadní.

Ve druhém poločase chtěl Janov vstřelit co nejdříve kontaktní branku a dostat se zpět do zápasu, jenže šlo to ztěžka. Parma výborně bránila a Grifům vlastně dovolila jen zakončení Bessy do připraveného Sepeho. Bezradný Janov se už prosadit nedokázal a doma s Parmou překvapivě padl.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Snad je jen náhoda, že Janov prohrál doma v této sezoně poprvé právě se soupeře , kdy na ně byl vypsaný nejnižší kurz . Ještě by mohli vyhrát v následujícím kole na Juventusu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele