4. kolo
16.09.2018 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Janov CFC - Bologna FC 1:0

Střelecké trápení Boloni nebere konce. Svěřenci Filippa Inzaghi znovu prohráli a opět přitom nedali ani gól. Janov slaví tři body a rozhodla o tom jediná branka Krzysztofa Piateka dvacet minut před koncem.

První poločas zápasu byl z obou stran hodně opatrný a k vidění nebyla prakticky žádná vyložená šance. Oba celky měly k dispozici několik standardních situací, ale ani z nich neudeřilo. Přitom na stadionu Luigiho Ferrarise panovala výtečná atmosféra, která tedy postupem času opadla a někdy po hodině hry už se z tribun ozýval pískot. Důvod byl jasný - fotbalová nuda.

Snad až v 64. minutě mohl trochu osvěžit diváky hlavičkující Nicólas Spolli, branku ale netrefil a tak byl stav nadále bezbrankový. A čím více čas ubíhal, tím více se dostávala do křeče především Boloňa, která už dlouho čeká na první gól v sezoně.

V 70. minutě navíc přišla pro Inzaghiho tým těžká rána. Krzysztof Piatek dostal za vápnem trochu prostoru, nerozpakoval se a přízemní skákavou ranou překonal polského brankáře Skorupskiho. Filippo Inzaghi okamžitě zareagoval střídáním a na plac poslal Orsoliniho, jenže herní změna se žádná nedostavila. Tlak hostů se trochu zvýšil s příchodem Santandera, ale nic, s čím by měli Grifové potíže, nepřišlo.

Závěr utkání pozdržel zdravotní stav rozhodčího, který musel být ošetřován. Nebývalá situace hostujícím hráčům zrovna nepomohla, na druhou stranu Boloňa za celý zápas nevymyslela vůbec nic. Frustrace si pak vybrala další daň a v sedmé minutě nastavení uviděl naprosto zbytečnou červenou kartu Erick Pulgar. Boloňa znovu prohrála a pod Inzaghim se opět o něco více rozkývala trenérská židle.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele