18. kolo
26.12.2018 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Cagliari doma udolalo Janov 1:0

Diego Farías se stal hrdinou zápasu mezi Cagliari a Janovem. Jeho jediná branka z konce prvního poločasu rozhodla o vítězství sardinského celku a dalšího neúspěchu trenéra Prandelliho na lavičce Grifonů.

Někdejší kouč italské reprezentace nastoupil již ke svému čtvrtému utkání a zatím s Janovem příliš úspěchů nesklízí. Rovnou polovinu zápasů prohrál a určitě bude mít o čem přemýšlet. Výhra se Cagliari pochopitelně náramně hodí v boji o záchranu.

První nadějnou šanci zápasu měli hosté, konkrétně Rolón, který z velké blízkosti nedokázal trefit branku. O několik minut později si dostal ke slovu i polský kanonýr Piatek, jenže naštěstí pro Cagliari trefil jen prostor, kde se pohyboval Cragno. Cagliari poprvé zahrozilo až ve 31. minutě, když si navedl balón ke střele Barella a i díky jemné teči se balón zkroutil vedle. Domácí tak alespoň zahrávali rohový kop, ze kterého následně nic nebylo.

Těsně před koncem poločasu se ještě Farías snažil umotat obránce a zakončit, obojí se mu vlastně povedlo, nicméně Radu byl v brance Janova připraven. Už se zdálo, že první půle branku nenabídne, když v nastavení rozehráli domácí rohový kop, do odraženého balónu se následně opřel Diego Farías a střelou o zem poslal Sardiňany do vedení!

Grifové začali i druhý poločas nadějnou příležitostí, Bessova střela měla gólové parametry, jenže opět skončila mimo tři tyče. Po hodině hry měli domácí obrovskou příležitost vytvořit si dvoubrankový náskok, Farías totiž postupoval sám na Radua, který jeho pokus kryl. Na druhé straně to mohli Janovští potrestat, ale Cragna zachránila tyčka a dorážka Pavolettiho už byla nepřesná.

Janov si za celý zápas vytvořil dostatek brankových příležitostí a když v nastavení zahodil i tu poslední (hlavička Rolóna), bylo jasné, že se ze Sardinie vrátí s nepořízenou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele