36. kolo
06.05.2018 18:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

US Sassuolo - UC Sampdoria 1:0

Hodně důležité tři body získalo v souboji se Sampdorií Janov Sassuolo. Výhru Neroverdi zařídil jedinou brankou Matteo Politano! Pro domácí tím záchranářské práce ještě nekončí, ovšem dvě kola před koncem mají čtyřbodový náskok. Porážka pro Sampdorii znamená prakticky konec nadějí na Evropskou ligu.

Fotbal na Cittá del Tricolore příliš k po koukání nebyl. První poločas nenabídl žádnou větší příležitost, takže poločasový hvizd sudího La Penny byl pro diváky doslova vysvobozením. Sassuolo musel už po dvaceti minutách sáhnout k prvnímu střídání. Dell'Orco si poranil koleno a jeho místo zaujal Peluso. O něco větším držením balónu disponovala Sampdoria, ovšem výsledek byl bezbrankový.

Druhý poločas byl už přeci jenom zajímavější a konečně přinesl brankové příležitosti. Dobrou ránu vyslal po hodině hry Politano a Viviano špičkami prstů vyškrábl na rohový kop. Co Politanovi nevyšlo v 64.minutě se povedlo o čtyři minuty později. Duncan mu poslal balón do strany a Politano z úhlu propálil Viviana a zajistil Sassuolu důležité vedení. Sampdoria odpovědět nedokázala. Neroverdi si byli vědomi důležitosti tohoto vedení a zbytek zápasu si už pohlídali.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele