36. kolo
06.05.2018 12:30 CET
0 : 4
(0:3)
Stadión:
Dacia Arena, Udine

Reportáž

Udinese Calcio - Inter Milán 0:4

Ani druhý zápas pod Igorem Tudorem Udinese nezvládlo a od Interu schytalo debakl 0:4. Zebry si zahrávají, od sestupu už je dělí pouze bod. Inter si připsal důležité vítězství a stále je ve hře o Ligu mistrů, navíc se ukrojilo z jeho ztráty, protože Lazio ve svém zápase pouze remizovalo.

Igor Tudor se ujal kormidla Udinese po odvolaném Massimu Oddovi, ale ani on zatím nedokázal zastavit herní a výsledkovou krizi. Udinese nezačalo proti Interu ideálně, hosté byli výrazně lepší a jejich šance na sebe nenechaly dlouho čekat. V 7.minutě zabránil takřka jistému gólu na brankové čáře Danilo, ale za dalších pět minut už hosté stejně vedli. Andrea Ranocchia si naskočil na rohový kop a hlavou překonal brankáře Bizzarriho. Nabuzený Inter pokračoval v aktivitě a Zebry se nadále bránily. Mauro Icardi postupoval na Bizzarriho sám, ale neuspěl, stejně jako dorážející Rafinha, kter netrefil prázdnou branku.

Udinese poprvé vystrašilo Samira Handanoviče až ve 36.minutě, to na něj postupoval sám Kevin Lasagna a slovinský brankář prokázal svojí extratřídu. Domácí následně stihl trest, protože těsně před koncem poločasu zakončil protiútok na přední tyč Rafinha. A to ještě nebyl konec, v nastavení přišel další brejk a další střela na přední tyč, tentokrát v podání Maura Icardiho, kterou Bizzarri opět neměl, takže Nerazzurri odcházeli do šaten s tříbrankovým náskokem.

Zebry byly psychicky na dně, s Interem prohrávali 0:3 a ještě je čekal druhý poločas. Ten hned v úvodu zkomplikoval Seko Fofana, jenž za svůj hrubý zákrok vyfasoval rovnou červenou kartu! Inter kontroloval hru a dvacet minut před koncem pečetil výsledek čtvrtou brankou. Přihrávky na malé vápno se dočkal osamocený Borja Valero a balón poslal za Bizzarriho záda. Inter zvítězil vysoko 4:0 a Lize mistrů se přiblížil na dva body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Houfi

1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele