7. kolo
30.09.2017 20:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Janov CFC - Bologna FC 0:1

Chorvatský trenér ve službách Janova Ivan Jurič opět nebude mít klidné spaní. Janov znovu nedokázal vyhrát a tentokrát doma podlehl Boloni 0:1, když rozhodující branku vstřelil čtvrthodinu před koncem bývalý hráč Grifů Rodrigo Palacio.

Janov předvedl další špatný výkon a už v prvním poločase vlastně neměl čím Boloňu přehrát. Jedinou šanci jinak nezáživného dění měl Petkovič, který po centru Palacia zamířil jen do Perina.

Druhý poločas už byl záživnější a přinesl šance na obou stranách. Tečovaná střela Verdiho nadělala Perinovi velké problémy, ale italský reprezentační brankář situaci zvládl a balón vyrazil.

Grifové zahrozili až v 68. minutě po akci Laxalta, jenž vysunul Palladina, který ještě našel Ricciho, a ten těsně přestřelil. Za chvíli se skvěle blýskl Mirante, nejprve zneškodnil střelu Palladina a hned po něm i Velosa. Janov tyto neproměněné šance musely mrzet, protože vzápětí inkasoval rozhodující gól. Obraně Grifů pláchl Rodrigo Palacio a v pádu překonal golmana Perina. Domácí mohli v závěru vyrovnat, ale Galabinov v těžké pozici přestřelil. Janov opět prohrál a nabízí se otázka, zdali trenér Jurič ještě svojí pozici ustojí.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele