32. kolo
14.04.2018 15:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Cagliari Calcio - Udinese Calcio 2:1

Udinese se dál a dál propadá. Na půdě Cagliari si připsalo už devátou porážku v řadě a trenér Massimo Oddo má o čem přemýšlet. Cagliari doma zvítězilo 2:1, přestože poměrně brzy prohrávalo.

Zebry totiž měly na Sardinii výborný začátek. Útočník Lasagna měl hned po pár minutách zápasu obrovskou šanci, ovšem zakončení mu vůbec nesedlo a Cragno nakonec nemusel zasahovat. Obrana Cagliari si ale žádné ponaučení nevzala a za chvíli už Udinese skutečně vedlo. Antonín Barák předvedl fantastické sólo, zbavil se třech protihráčů a přesnou přihrávkou před prázdnou branku vyzval Lasagnu ke skórování. Útočník Udine tentokrát nezaváhal. A Zebry byly nadále lepší, Lasagna byl v další velké šanci a obrana Sardiňanů včas zasáhla.

Cagliari poprvé zahrozilo v 16. minutě po ráně Pavolettiho, kterou těsně před Bizzarrim tečoval Sau, brankář Udine ale vytasil reflexivní zákrok a zmařil případné vyrovnání. Ne však na dlouho. Ve 22. minutě orazítkoval Cigarini tyčku a dorážející Pavoletti srovnal stav na 1:1.

V prvním poločase už žádná další branka nepadla. Utkání bylo otevřené na obě strany, bohužel ale druhá půle tolik zajímavou podívanou nepřinesla. Oba celky nechtěly chybovat a nabídnout tak soupeři klíčové vedení a tomu také odpovídal výkon na hřišti. Opatrnost se nakonec nevyplatila Zebrám. Šest minut před koncem zápasu si naskočil na rohový kop Luca Ceppitelli a přesnou hlavičkou k tyči šokoval hostující fanoušky.

Na stadionu Sant'Elia propukla obrovská radost! Udine mělo na odpověď šest minut plus nastavení. Sudí přidal do vínku dalších šest minut, ale snaha Oddových svěřenců vyšla vniveč.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele