2. kolo
26.08.2017 20:45 CET
1 : 3
(1:0)

Reportáž

Spallettiho pomsta dokonána, zařídil ji Icardi

Luciano Spalletti se představil ve Věčném městě poprvé jako sok AS Řím, které ještě nádávno trénoval. Jeho návrat domácím barvám zhořkl, třebaže Vlci vedli. Na ránu Edina Džeka totiž odpověděl kanonýr Mauro Icardi, který protrhl svou smůlu hned dvakrát. Třetí branku zasadil smolně hrajícímu AS ještě Matías Vecino.

V hlavním městě se odehrál šlágr kola, který obstaralo místní AS a hosté z Milána. Nenechal si ho ujít ani prezident Frank Underwood s tělem Kevina Spaceyho. Inter měl na lavičce muže, který ještě nedávno udílel pokyny právě hráčům domácího celku. Navíc se o jeho chod z velké části stará někdejší sportovní ředitel AS, takže o motivaci bylo postaráno. Inter pod Spallettim pomalu vykazuje známky zlepšení, zatímco Di Francesco na lavičce AS spíše sklízí kritiku.

Hlavou mu muselo vrtat především složení obrany, protože ta byla bez Karsdorpa, Perese, Nury, Emersona i Florenziho, třebaže mladý Ital byl k utkání alespoň nominován. Do útoku se opět postavili Defrel, Džeko a Perotti. Souboje ve středu pole dostali na starost hostující záložníci Vecino s Gagliardinim, do útoku se postavili známí Candreva, Valero, Perišić či hrotový útočník Icardi.

Antonio Candreva byl u první velké šance utkání, jenže v dobře známém prostředí pálil mimo! Ke slovu se dostal další bývalý hráč Lazia, Aleksandar Kolarov. Nová posila rozhodla minulé utkání z volného přímého kopu a také tentokrát byla blízko, protože ji zastavila tyč. Z další šance se už ale AS radovat mohlo. Nainggolan našel krásným pasem do vápna Edina Džeka, ten si zpracoval balon a propálil brankáře Handanoviče!

Tempo utkání se neustále zvyšovalo, stejně jako počet tvrdších faulů na obou stranách. Z větší vzdálenosti se do míče opřel Džeko, který protáhl Handanoviče. Na kopačky hráčů Vlků se začala lepit smůla. Radja Nainggolan pálil z voleje velmi tvrdě do tyče a od ní se balon odrážel k volnému Džekovi. Před ním ale výtečně zasáhl Milan Škriniar.

Do druhého poločasu musel Inter zabrat, protože po čas prvního poločasu bylo AS lepším týmem. I proto se do hry dostal João Mário, který nahradil nevýrazného Roberta Gagliardiniho. Spolupráci Kolarova s Džekem zhatil na poslední chvíli opět výborný Škriniar. Ten pak svedl souboj s Perottim, po němž chtělo AS pokutový kop. Sudí ale video nepoužil a nechal ve hře pokračovat.

Na opačné straně zase pálícího Candrevu zablokoval Kolarov. Po hodině hry dostoupila smůla AS vrcholu, protože aktivní Diego Perotti napřáhl a trefil svou ranou opět tyč! To nebylo všechno, protože Icardiho na hraně ofsajdu našel Antonio Candreva přesně a hostující kapitán se nerozpakoval. S míčem se otočil a překonal přesnou ranou Alissona - 1:1.

AS se opět vrhlo do útoku a pomalu se vracející obrany využil rychlík Ivan Perišić. Ten totiž předběhl Juana Jesuse a se štěstím našel na penaltě Maura Icardiho. Argentinskému šutérovi stačila chvilka, než se k němu dostal Manolas s Faziem - 2:1 pro Inter.

Vlci museli ještě víc otevřít hru. A Inter naopak mohl trestat. Candreva vyslal do šance Icardiho a útočník Interu se dostal až do vápna, jenže v něm jej nepustil dál Alisson. Dnes pomalá a nekoncentrovaná obrana AS dostala navíc ještě jeden úder, když tři minuty před koncem pronikl k vápnu Perišić a nabíhajícího Matíase Vecina si opět nikdo nepohlídal. Inter tak veze z Říma cenný skalp.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
Houfi

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2 Forza Inter

Reagovat
Theft90

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Kazdopadne za tych par minut co hral , sa mi celkom pozdaval ten Turecky Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Icardi konečně po pěti letech možná ukázal to proč je v Interu..... čest poraženým, AS mělo smůlu a my štěstí.... Škriniar a Miranda = nejlepší stoperská dvojice v evropě. Inter zase pomalu kráčí nahoru!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím mě tedy všechny posily mile překvapily, doufám že jim to vydrží

Reagovat
Largo

Brzdil bych s tou stoperskou dvojicí, není nejlepší ani v Itálii, natož v Evropě.

Reagovat
smazaný uživatel

Zaslúžená výhra Interu viete ako sa hovorí ,,nedáš,dostaneš" presne toto platilo na as myslel som si že keď dal džemom gól že to to bude chcieť až vyhrať ale keďvie niekto len nastrelovať tyče tak im treba tak nech sa Interu darí takto aj naďalej Forza Inter

Reagovat
Largo

Zasloužená

Reagovat
kopajda

Reagovat
smazaný uživatel

Pozeral to niekto? Ako hral Skriniar?

Reagovat
smazaný uživatel

tvrdo ako vzdy, gol co inasovali by som pripisal jemu , zabudol sa pri vybiehani.... mal jeden zakrok kde sa mala piskat jasna penalta ... inak fajn

Reagovat
m@te

Penalta jasna nebola, zas sa nemoze piskat vsetko. Na druhu stranu ak by odpiskal rozhodca penaltu, tak by sa az tak velmi nenamoetalo, ale bola by prisna.

Gol bol aj jeho aj DAmbrosia a skor to vidim na Danilovu chybu, lebo drzal Dzeka v hre.

Inak Milan podal slusny vykon a verim, ze bude este lepsie.

Reagovat
smazaný uživatel

slapak v pokutovom neni na penaltu

Reagovat
kopajda

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kopajda

PP!!!!!!!!!!

Reagovat
kopajda

on hrál?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele