2. kolo
27.08.2017 20:45 CET
1 : 2
(0:2)

Reportáž

ACF Fiorentina - UC Sampdoria 1:2

Dvě odehraná kola a nula bodů. Fiorentině se zatím letní výprodej nevyplácí, přestože proti Sampdorii to bylo výrazně lepší, než před týdnem proti Interu Milán. Fialky ale v poločase dvakrát inkasovaly a ve druhém stačily jen snížit.

Fiorentina se v úvodu snažila zaskočit soupeře aktivitou, ale už ve dvacáté minutě musela střídat zraněného Eysserica. Krátce na to následovaly nikterak nebezpečné střelecké pokusy Benassiho a na druhé straně Ramíreze.

Skóre se poprvé měnilo po půlhodině hry. Ramírezovu další ránu Sportiello vyrazil přímo na Caprariho kopačku a ten měl snadnou úlohu. Sotva uběhly dvě minuty a s Fiorentinou to bylo ještě horší. Za ruku Tomoviče sudí odpískal pokutový kop a zkušený Fabio Quagliarella nekompromisně trestal. Viola mohla vzápětí snížit, ale střelu Diase zlikvidoval povedeným zákrokem Puggioni.

Fiorentina měla po změně stran co dělat a nebýt Caprariho selhání ve 49. minutě, mohlo být po zápase. Caprari postupoval sám na domácího brankáře a ve snaze přehodit jej trestuhodně minul. Byl to důležitý okamžik, protože za tři minuty se dobře uvolnil Gaspar, vrátil balón nahoru na šestnáctku, kde Milan Badelj z první snížil. Fiorentina rázem ožila a tečovanou střelu vyslal na Puggioniho Chiesa. Domácí měli ještě dostatek času na vyrovnání a také velké šance. Chiesa se ocitl tváří v tvář Puggionimu, jenomže gólmana Námořníků trefil. Za chvíli na sebe upozornil i nový muž na hřišti Babacar a balón od něho dokonce poskakoval na brankové čáře. Sampdoria si doslova koledovala o gól, ale měla nehorázné štěstí. Babacarovu střelu opět vyrazil Puggione a Simeoneho dorážka už byla z ofsajdu.

Domácí pochopitelně otevírali hru a Sampdoria mohla definitivně rozhodnout z brejku, Fabio Quagliarella si našel prostor a jeho radost překazila branková konstrukce. Důležité je, že Fiorentina doma vyrovnat nedokázala a také ve druhém utkání prohrála.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Theft90

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele