6. kolo
24.09.2017 20:45 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

ACF Fiorentina - Atalanta Bergamo 1:1

Fiorentina dlouho držela proti Atalantě hubené vedení a už se zdálo, že dosáhne na tři body. Jenomže přišla čtvrtá minuta nastavení a rána Remo Freulera, která vše z pohledu obou celků změnila.

Utkání těchto soupeřů slibovalo ofenzivní partii. Jak Fiorentina, tak i Atalanta Bergamo hrají hodně ofenzivně a začátek utkání prognózy naplňoval. První obrovskou šanci měl v 11. minutě Kurtić, jehož ostrou ránu z hranice malého vápna Sportiello vyrazil. Vzápětí pak udeřilo na druhé straně. Federico Chiesa napřáhl a v pravém horním rohu vymetl všechny pavučiny, Berisha neměl nárok.

O deset minut později byla Atalanta blízko vyrovnání, přihrávku na malé vápno zasáhl Freuler a výtečný Sportiello znovu zachránil svůj tým. Atalanta dokázala domácí tým několikrát přikovat k vlastní šestnáctce, ovšem v prvním poločase se vyrovnávací branky nedočkala.

Pikantní zápas prožíval v dresu Atalanty Josip Iličič, který do Bergama přestoupil právě z Florencie. Slovinský reprezentant byl hodně při chuti. Z volného přímého kopu těsně minul branku a o několik minut později byl sám ve vápně Violy faulován a sudí nařídil pokutový kop. Jindy spolehlivý Alejandro Gómez tentokrát penaltu neproměnil a Fiorentina dál vedla nejtěsnějším způsobem.

Hosté se ale nevzdávali a dál byli aktivní. Orsoliniho nůžky šly nad a proti Castagnemu znovu zasáhl výtečný gólman Fiorentiny. Tlak Bergamaschi každopádně gradoval a vygradoval ve čtvrté minutě nastavení vyrovnávací brankou. Cornelius výborně sklepl balón pro střílejícího Freulera a Sportiello se tentokrát mohl natahovat marně. Atalanta si vyrovnání zasloužila a z Florencie si tak odnáší bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele