10. kolo
26.10.2016 20:45 CET
1 : 3
(1:0)

Reportáž

US Sassuolo - AS Řím 1:3

AS Řím nedovolil Staré dámě odskočit na čele tabulky a po vítězství na Cittá del Tricolore dál ztrácí na první místo jen dva body. Římané museli v tomto utkání otáčet nepříznivý výsledek, Neroverdi totiž ovládli první poločas díky brance Paola Cannavara. Ve druhém dějství však začal řádit Edin Džeko a jeho dvě branky v kombinaci s trefou Nainggolana dali výsledku konečnou podobu.

Sassuolo začalo naprosto bez respektu a AS Řím se muselo bránit. Už po pěti minutách tasil těžký zákrok Szczesny a dorážející Mazzitelli hodně přestřelil. Na druhé straně minul branku El Shaarawy a pak už přišla vedoucí branka domácích. Centr Politana zatloukl do branky hlavou Paolo Cannavaro! AS Řím sice okamžitě přebral iniciativu, ale branku se mu do konce prvního poločasu vstřelit nepodařilo. Po dělové ráně Nainggolana se otřáslo břevno a na Salahův nebezpečný střílený centr nikdo nedosáhl. Obrovské štěstí mělo Sassuolo i ve 43. minutě, kdy z malého vápna zakončoval Džeko a opět zazvonilo břevno!

Vlci v prvním poločase neproměnili velké šance, stále však měli dostatek času s výsledkem něco udělat. V 57. minutě to Římu konečně vyšlo, Džeko dostal přesnou přihrávku mezi dva obránce a okamžitě k tyči zakončil - 1:1. A AS pokračovalo dál v náporu a odpor soupeře zlomilo čtvrthodinu před koncem. Neroverdi neustáli tlak a faulovali ve vápně Džeka, jenž nakonec sám nařízenou penaltu proměnil.

Obrana Sassuola se sesypala a za další dvě minuty už Řím vedl o dva zásahy. El Shaarawy se dobře uvolnil, vypálil a Consigli musel vyrážet, ovšem jen k dobíhajícímu Nainggolanovi, který doklepl balón do sítě. Třetí branka v podstatě znamenala konec utkání. Domácí se na další zvrat nezmohli a hosté zase ve zbytku nikam nechvátali. AS Řím si tak pojistil druhou příčku a na vedoucí Juventus ztrácí nadále jen dva body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:3 2

Reagovat
scr

0:3

Reagovat
scr

Ondřeji Pražáku tvé tipy jsou nejak mimo mísu..řekl bych

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Pospovič

0:2

Reagovat
Houfi

Tak jsem se na tenhle zápas těšil a on nebude v TV nápad na nějaký slušný stream? Jinak těžký zápas, přání 1:3

Reagovat
scr

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele