18. kolo
22.12.2016 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Turín FC - Janov CFC 1:0

FC Turín doma dokázal ve vyrovnaném utkání udolat Janov 1:0 a zůstává v kontaktu s evropskými poháry. Jedinou trefu obstaral kanonýr Andrea Belotti. Nebylo to utkání, na které se dalo koukat. Velmi málo brankových příležitostí a natolik vyrovnaná partie diváky spíše nudila.

Jednu z mála příležitostí měl Cofie, který cpal balón do šestnáctky, kde ale dobře zasáhl Hart. Hosté se ještě drali za dorážkou, ale obrana Býků odolala. Bohužel to byla v prvním poločase jedna z mála šancí, kterou diváci na Stadio Olimpico vůbec viděli. Možná o něco aktivnější byli hosté z Janova, na kterých šlo hodně vidět, že chtějí odčinit nečekanou porážku s Palermem.

Druhý poločas byl v tomto ohledu na chlup stejný, s jednou výjimkou vstřeleného gólu. Jediná branka utkání přišla záhy po změně stran, Adem Ljajić rozehrál volný přímý kop natolik šikovně, že balón těsně před Lamannou spadl a Andrea Belotti ho tečoval do sítě - 1:0 pro FC Turín. Grifové se pokusili oživit hru příchodem Gakpého, ale příliš jim to nepomohlo.

O vyrovnanosti utkání svědčí statistika držení balónu po padesáti procentech, na ofsajdy to bylo 1:1 a také počet střel nebyl rozdílový. Turín vystřelil pětkrát, Janov čtyřikrát. Granata nejtěsnější vedení udržela a po třech zápasech bez vítězství zase naplno bodovala a v tabulce je osmá. Janov po šokující porážce s Palermem znovu padl a v tabulce si pohoršil na dvanácté místo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele