20. kolo
15.01.2017 15:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

SS Lazio - Atalanta Bergamo 2:1

Atalanta sice na Stadio Olimpico vedla, nakonec však Laziu těsně podlehla. Vítězství domácích je ale zasloužené. Lazio bylo aktivnější a nakonec to i gólově vyjádřilo. Rozhodl pokutový kop, který proměnil Ciro Immobile.

Lazio sice mělo v úvodu dějství více ze hry, jenomže jak individuální akce Immobileho, tak i šance Luise Alberta zůstaly bez gólového vyjádření. Immobile pálil z hranice pokutového území vedle a po střele Luise Alberta zazvonila tyč. Atalanta možná nebyla tak aktivní, ale domácí předvedli skvělou produktivitu. Ve 21. minutě zůstal uvnitř šestnáctky zcela nehlídaný Andrea Petanga, obdržel přihrávku, otočil se s balónem a neomylně zakončil - 1:0 pro Bergamaschi.

Lazio inkasovaná branka zaskočila, tlak domácích se otupil a Berisha byl najednou kupodivu bez práce. Navíc na lavičce Biancocelesti vzplály emoce a kouč Simone Inzaghi byl dokonce vykázán na tribunu. Jeho svěřencům to však na vyrovnání nevadilo. V první minutě nastavení hlavičkoval po dobrém centru ze standardní situace Milinković-Savić, takže se šlo do šaten za nerozhodného stavu 1:1.

Po změně stran hrály oba celky vyrovnanou partii, šanci Gómeze zlikvidoval Marchetti a rozuzlení nakonec přinesla 67. minuta a faul Berishy na Immobileho, po kterém hlavní sudí odpískal pokutový kop. K jeho exekuci se postavil sám postižený Immobile a nezaváhal! Lazio tak otočilo nepříznivý vývoj ve svůj prospěch. Domácí navíc mohli zvýšit, konkrétně útočník Immobile, jehož ránu Berisha vyrazil na rohový kop. V samotném závěru ještě odmítl pojistit výsledek z tutové šance Milinković-Savić, před Berishou fatálně selhal, ale mrzet jej to nakonec nemuselo, neboť Lazio dovedlo výsledek do zdárného konce.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
Eldarion

X

Reagovat
smazaný uživatel

Lazio vyhraje ,nebude to vyrazna vyhra.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Houfi

dvojka o branku..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele