12. kolo
06.11.2016 15:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Janov CFC - Udinese Calcio 1:1

Remízu 1:1 mají za sebou fotbalisté Janova a Udinese, přičemž se dá říci, že Grifové dva body ztratili a Zebry jeden získaly. Poměrně záživný první poločas vystřídala nezáživná druhá půle.

Diváci v Janově nemuseli na první branku čekat dlouho. Už po dvanácti minutách přihrál Widmer pod sebe na Théréaua a ten z první překonal Perina! Domácí se okamžitě hnali za vyrovnáním, ale museli si dát pozor i na zadní vrátka. Po rychlém brejku mohli udeřit Zapata s De Paulem, ale druhý jmenovaný nedokázal trefit prostor mezi tyčemi. Janov se dočkal vyrovnání ve 25. minutě, kdy si na Edenílsonův centr naběhl Ocampos a hlavou nedal Karnezisovi žádnou šanci. Ke konci prvního poločasu si mohli vzít hosté vedení zpátky. Théréau vymyslel stoprocentní příležitost pro Duvána Zapatu, ten už se skoro radoval z gólu, ale výtečný zákrok předvedl Mattia Perin! Tahle gólovka musí Zapatu mrzet ještě teď, protože kdo ví, možná by znamenala pro Zebry tři body.

Ale poločas skončil 1:1 a bohužel v tom druhém velké šance výrazně ubyly. Prostor dostala taktika a urputný boj o střed hřiště. Až v závěrečné desetiminutovce se hra poněkud rozhýbala, ale pořád scházela jak na domácí, tak i na hostující straně finální fáze. Udinese mělo tři minuty před koncem zápasu velmi nadějnou standardní situaci, jenže Adnan z dobré pozice přestřelil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Proč nehraje Jankto?

Reagovat
ThePigFeathers

To mne taky zajímá ......

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele