8. kolo
16.10.2016 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Janov CFC - Empoli FC 0:0

Branek se diváci nedočkali ani v Janově, kde hrálo místní FC s Empoli. Zisk jednoho bodu je nakonec úspěchem domácího týmu, neboť ten musel hrát od 34. minuty bez vyloučeného Lazoviče.

Janov se v této sezoně může pochlubit dobrou domácí formou, což se rozhodně nedalo říci o Empoli. Azzurri se v lize trápí a i po tomto kole zůstanou na předposlední pozici.

Až do 34. minuty, tedy klíčového okamžiku celého utkání, byl Janov lepším týmem. Držení balónu hovořilo v jeho prospěch, nicméně žádná stoprocentní šance nepřicházela. Luca Rigoni sice vstřelil gól, ale ten nebyl pro ofsajd uznán. Danko Lazovič uviděl ve 34. minutě druhou žlutou kartu za neopatrné podkopnutí Pasquala a Grifům se utkání výrazně ztížilo.

Početní převaha Empoli však nebyla znát. Diváci, kteří si našli cestu na Luigi Ferraris, nemohli být s celkovým obrazem hry vůbec spokojeni. Žádná stoprocentní šance se za celých devadesát minut nekonala. Hra se hodně kouskovala, trenéři využívali střídáních, a tak ještě sudí nastavil dlouhých šest minut. Nejspíše zbytečně, neboť k žádnému rozuzlení stejně nedošlo. Empoli si i přes početní výhodu nedokázalo nic vytvořit a z Janova bere jen bod za remízu 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele