34. kolo
30.04.2017 20:45 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Inter Milán - SSC Neapol 0:1

Kdepak, Inter se Evropské lize raději nepřibližuje a proti Neapoli si připsal už šestý zápas v řadě bez vítězství. Pro Parthenopei má nejtěsnější výhra na San Siru velkou váhu. Jejich ztráta na druhý AS Řím a tím pádem na přímý postup do Ligy mistrů se smrskla na jediný bod. Autorem jediné branky se stal José Callejón.

Mnohem větší motivaci i chuť do utkání měli hosté. Ti už znali výsledek římského derby, který je velice mile potěšil. Parthenopei tak mohli na San Siru snížit ztrátu na pouhý jeden bod a to se nakonec podařilo. Inter se zase mohl dotáhnout na šestý AC Milán, ale Evropská liga pro něj není žádným lákadlem a podle toho dost možná zápas dopadl. Nerazzurri si za celých devadesát minut nedokázali vytvořit žádnou velkou gólovou příležitost a sérii bez vítězství natáhli už na šest utkání.

Neapol tedy byla aktivnější a její šance přicházely postupně. Na Callejónův střílený centr nedosáhl Mertens a za chvíli se stejný hráč vyhnul ofsajdové pasti a pohotově zakončil, jenže mimo. Těsně před přestávkou neodvrátil centr Nagatomo, nýbrž ho nechtěně prodloužil a Callejón obrovskou minelu nekompromisně ztrestal.

I po změně stran byli Parthenopei lepším týmem. Těsně nad pálil Insigne a jeho další pokus ze 64. minuty musel Handanovič vyrazit na rohový kop. Jak už bylo zmíněno, šance Interu nepřicházely a Neapol si výsledek bez problémů hlídala. Tři body nakonec získali Sarriho svěřenci naprosto zaslouženě, Interu nedovolili vůbec nic a na druhý AS Řím už ztrácejí jen jeden bod.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 Forza Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele