14. kolo
27.11.2016 15:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - Udinese Calcio 2:1

V duelu dvou nevyzpytatelných týmů se nakonec radovalo domácí Cagliari. Udinese sice krátce po změně stran odpovědělo na penaltu Faríase, ale konečné slovo měl Sau.

Utkání začalo hodně opatrně a na první velkou šanci se muselo dlouho čekat. Z nezáživné nudy vysvobodila diváky až 35. minuta a faul brankáře Karnezise, po kterém následoval pokutový kop. Řecký brankář byl blízko, aby penaltu chytil, ale střela Diega Faríase byl přesná! Bohužel to bylo vše, co se v prvním poločase událo. Ještě se patří zmínit, že Karnezis za svůj penaltový moment uviděl pouze žlutou kartu.

Druhý poločas, to už byl jiný šálek kávy. Hned z kraje postupovali sami na Karnezise Marco Borriello a Diego Farías, ale druhý jmenovaný poslal balón mimo tyče. To byla obrovská příležitost, která byla nevyužita a hosté to ztrestali. Jen kousek prostoru dostal těsně za hranicí pokutového území Fofana a skákavou ranou překonal Storariho.

Nerozhodný výsledek vydržel pouhých sedm minut. Obrana Zeber podcenila situaci a Isla, který vybojoval balón ještě na hrací ploše jen tak tak, přihrál Marcu Sauovi, jenž elegantně patičkou dostal balón do sítě - 2:1 pro Cagliari. Následně si oba celky vytvořily zajímavé situace, ale skóre se neměnilo. Platilo to i minutu před koncem, kdy napřáhl Peňaranda a Storari musel vyrážet na tyč! Hlavní sudí zápasu Pairetto nastavil ještě dlouhých šest minut, ale ani během nich se Udine vyrovnat nepodařilo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele