22. kolo
29.01.2017 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - Bologna FC 1:1

Remízou 1:1 skončilo utkání mezi domácím Cagliari a Boloňou. Sardiňané měli více ze hry, ale do vedení šli po změně stran hosté. Po Krejčího přihrávce se prosadil Destro. Závěr zápasu ale hosté nezvládli a po dvou červených kartách inkasovali z kopačky Marca Borriella.

Do první velké šance se dostali domácí. Přesný pas za obranu obdržel Sau a pelášil si to směrem na branku hostů, dokázal se přitom dostat mimo dosah brankáře a míč poslat směrem na prázdnou brankou, ovšem míč se vytočil ven a tudíž mimo branku. Marco Sau byl vůbec při chuti a nezdar z předchozího momentu se snažil odčinit, měl však smůlu, po jeho další ráně se ozvala tyčka! Na druhé straně se odhodlal ke střele Pulgar a Rafael musel vyrážet na rohový kop. První poločas tedy branku nenabídl a také ve druhé půli to dlouho vypadalo na bezbrankovou bitvu.

Krátce po změně stran totiž pokračoval v nastoleném trendu spalování Marco Sau, Mirante se dobře přesunul k tyči. O něco aktivnější Cagliari šokoval v 64. minutě Mattia Destro. Ladislav Krejčí mu poslal před branku přesnou přihrávku a Destro v pohodě trefil prázdnou branku. Boloňa vedla 1:0 a tento stav trval takřka až do závěrečného hvizdu. Už před nastaveným časem ale přišly komplikace. Viviani byl za ostrý skluz odměněn druhou žlutou kartou. Za chvíli tahal za záchranou brzdu i Krafth a také on byl vyloučen. Kratičkou převahu dvou hráčů v poli dokázalo Cagliari využit. Po Krafthově faulu totiž následoval volný přímý kop a Marco Borriello ranou jako z děla srovnal na konečných 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele