4. kolo
18.09.2016 15:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - Atalanta Bergamo 3:0

Cagliari si připsalo první výhru v sezoně, když doma rozstřílelo neškodnou Atalantu 3:0. Domácím zařídili vítězství dvougólový Marco Borriello a Marco Sau. Hosté v prvním poločase neproměnili pokutový kop, střelu Paloschiho vyrazil brankář Rafael.

Stadion Sant'Elia se dočkal první golové akce už po devíti minutách hry. Joao Pedro po lajně poslal balón na malé vápno přesně na kopačku Marca Borriella, který se zblízka nemýlil. Rychlé vedení domácím výrazně pomohlo a ti dlouhou dobu Atalantu k ničemu nepouštěli. Ve 35.minutě ale zničehonic fauloval ve vlastním vápně Pisacane a Bergamaschi měli jedinečnou příležitost srovnat skóre. Alberto Paloschi se postavil k balón, ale svůj pokus namířil jen doprostřed a tudíž i do připraveného golmana Rafaela!

Neproměněná Paloschiho penalta byla klíčovým okamžikem zápasu, Cagliari totiž vstoupilo i do druhého dějství lépe a v 56.minutě už vedlo 2:0. Maurizio Isla přihrál pod sebe přesně na značku pokutového kopu, kde stál osamocený Marco Sau a střelou z první nedal Berishovi šanci.

S dvoubrankovým mankem si Atalanta nevěděla rady a když čtvrthodiny před koncem zvýšil už na 3:0 z volného přímého kopu opět Marco Borriello, bylo o vítězi zápasu rozhodnuto. Sardiňané poprvé v sezoně vyhráli a na svém kontě mají čtyři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele