7. kolo
02.10.2016 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Bologna FC - Janov CFC 0:1

Fotbalisté Janova dokázali zvítězit na horké půdě Boloni 1:0 a pokračují tak v dobrých výkonech. Na Stadio Renato Dall'Ara se jinak nehrál příliš záživný fotbal. Jen jedna branka a málo šancí. Sudí také v zápase ukázal tři červené karty.

Diváci, kteří si našli cestu na stadion Renato Dall'Ara, nejspíše ještě teď litují, zvláště ti domácí. Nehrál se totiž vůbec hezký fotbal, byť alespoň jedna branka nakonec padla. I gólových šancí ale bylo minimum. Z prvního poločasu lze vyzdvihnout snad jen závěr, kdy byl nejprve vykázán na tribunu chorvatský trenér ve službách Janova Ivan Jurič a jen o čtyři minuty později uviděl druhou žlutou kartu Daniel Castaldello. Ještě před poločasovým hvizdem se šikovně uvolnil přes domácí obranu Simeone a orazítkoval tyč! To byla vlastně jediná šance prvního poločasu.

Boloňu čekalo krušných pětačtyřicet minut, ovšem hosté se nijak dopředu nehnali. Držení balónu sice bylo v jejich režii, ale vůbec nic to neznamenalo.

Jediná branka nakonec padla v 77. minutě. Laxalt zatáhl balón do vápna, přihrál pod sebe Simeonemu a ten překonal Da Costu. Hosté tak využili početní převahu a v Boloni před koncem vedli. V 85. minutě ještě svitla domácím naděje. Gentiletti totiž také uviděl druhou žlutou kartu a počet sil na hrací ploše se vyrovnal. Ne však na dlouho. Blerim Džemaili uviděl za likvidační faul rovnou červenou a Janov měl opět převahu. Grifové už ale další branku nepřidali a v Boloni zvítězili nejtěsnějším rozdílem.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

o-o

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele