8. kolo
16.10.2016 12:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

ACF Fiorentina - Atalanta Bergamo 0:0

Italská neděle začala bezgólovou plichtou ve Florencii. Domácí Fiorentina nenašla na obranu Atalanty žádný recept a když své příležitosti neproměnili ani hosté, nebylo co řešit.

Kdo očekával drtivou převhu domácí Fiorentiny, ten muse být zklamán. Atalanta předvedla na Artemio Franchi dobrý výkon a s trochou štěstí mohla i zvítězit. Samozřejmě Viola také měla svoje šance, takže výsledek 0:0 je z tohoto hlediska zasloužený na obě strany.

O první vážnější okamžik se v prvním poločase postarali domácí, z mírného úhlu zakončoval Kalinić a Berisha musel jistit na rohový kop. Dobrou příležitost Atalanty zase vymyslel Conti, který se zbavil svého strážce a přihrával na malé vápno, kde však před odkrytou brankou trestuhodně nikdo nebyl. O chvíli později to bylo podobné, ale Petanga na balón nedosáhl.

Nerozhodný výsledek se neměnil ani po změně stran. V 51.minutě hlavičkoval domácí Sánchez, ale trefil jen dobře postaveného obránce Atalanty. Z malého vápna hlavičkoval i na druhé straně Kurtič a nechybělo mnoho a Atalanta se mohla ujmout vedení.

Šancí ve druhém poločase určitě přibylo, nicméně na změnu skóre to bohužel vliv nemělo. Spoustu času zakončit měl nově příchozí Vecino a golman Berisha musel vyrážet na rohový kop. Neuspěl ani v další šanci Nikola Kalinić a vše nakonec směřovalo k nerozhodnému výsledku. Hlavní sudí Damato přidal ještě čtyři minuty nastaveného času, ale ani během nich už se nic podstatného neudálo.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele