36. kolo
30.04.2016 18:00 CET
1 : 5
(0:2)
Stadión:
Dacia Arena, Udine

Reportáž

Udinese Calcio - Turín FC 1:5

Udinese doma vůbec nezvládlo zápas s Turínem a po debaklu 1:5 si nadále zahrává se sestupem. Zebry totiž mohou přijít o šestibodový náskok. Udine zpackalo už první poločas a v tom dalším inkasovalo další tři branky.

Vše přitom mohlo být docela jinak. V 7. minutě se na malém vápně ocitl ve stoprocentní příležitosti Matos, ale gólman Turína si připsal výtečný zákrok. To byla velká šance, která Udine musela mrzet. Za dalších pět minut se totiž prosadili hosté, domácí ve vzduchu neuhlídali Pontuse Janssona a Granata vedla 1:0. Posléze se na hřišti dlouho nic nedělo, ani jedna strana si nedokázala vypracovat větší příležitost s výjimkou závěrečných minut první půle. Hostující Acquah vybojoval ve 45. minutě balón a nekompromisní střelou zajistil Granatě pohodlné dvoubrankové vedení.

Druhá branka do šaten domácí nezlomila a na začátku druhé půle vstřelil rychlou kontaktní branku Felipe. Bruno Fernandes mu poslal načechraný centr a Felipe hlavou nezklamal. Každopádně ze vstřelené branky se domácí radovali jen chvíli. Hned o tři minuty později si pohrál s obranou Udine Martínez a k tyči mířenou koncovkou zvýšil opět na rozdíl dvou branek. V 57. minutě už to s domácím výběrem vypadalo hodně zle. Andrea Belotti si obhodil obránce a pelášil sám na brankáře Karnezise, svůj únik přetavil ve čtvrtý gól a tím bylo o vítězi zápasu jasno.

Toro svého již zlomeného soupeře vůbec nešetřilo a v závěru přidalo i pátou branku. Josef Martínez předvedl další přesně mířenou ránu a udělal tečku za utkáním. Toro vyhrálo na Stadio Friuli vysoko 5:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele