23. kolo
03.02.2016 20:45 CET
2 : 2
(0:0)

Reportáž

UC Sampdoria - Turín FC 2:2

Sampdoria dvakrát nad Granatou vedla, ale pokaždé vedení ztratila. Druhou branku si přitom nechala vstřelit až ve čtvrté minutě nastaveného času. Výsledek 2:2 v podstatě pro ani jednu stranu nic neřeší.

Turín začal na Marassi nebojácně a s brankářem Vivianem se "pozdravil" po čtyřech minutách hry střelou Martíneze. Ještě nadějnější pokus měl Acquah, před kterým se obrana Sampdorie nepochopitelně rozestoupila, nicméně sám hráč Turína střílel doprostřed, kde stál připravený Viviano. První půle nabídla jinak vyrovnanou partii, ani jedna strana neměla vyloženě navrch a osud utkání byl ve druhém poločase naprosto otevřený.

O přestávce se jak trenér Montella, tak i Ventura rozhodli pro střídání, avšak obraz hry se v počátku moc neměnil. Martínezova povedená rána skončila těsně vedle a na druhé straně pálil Soriano hodně nepřesně. Až v 66. minutě se diváci na Luigi Ferraris dočkali gólové radosti. Dodův centr přistál přesně na hlavě Muriela a Sampdoria v zápase vedla 1:0. Nebylo to však na dlouho. Za dalších šest minut nedokázal Ranocchia odkopnout Immobileho pobídku a Belotti z voleje prostřelil Padelliho - 1:1. A Granata mohla výsledek otočit, ale Immobilemu klička brankáři nevyšla. Hosty to muselo pekelně mrzet, neboť vývoj utkání nabral jiné obrátky. V 84. minutě napřáhl Roberto Soriano a výtečným obstřelem vrátil Námořníkům vedení.

Nakonec ale ani to nebylo Dorii nic platné. Ve čtvrté minutě nastaveného času Immobile znovu perfektně centroval a Belotti hlavou dokonal dílo. Sampdoria se tak rozešla s Turínem smírně 2:2 a nadále se potácí v sestupovém ohrožení.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0 1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

při troše štestí bude toro brát remízu, ale jinak zůstávají 3 body v Janově, když Torino v minulém kole nedeklasovalo poslední ani Veronu... Toro vykazuje dlouhodobě výkonostně sestupnou tendenci a dnešní zápas to nejspíš potvrdí! Já bych si přál pravý opak... Zkusim večer naladit nějaký link.

Reagovat
smazaný uživatel

nevim, jaký má ventura spaní, ale dlouhodobě špatná produktivita a hra toro může ukončit jeho působení na lávce toro. i přesto, že to je trenérská ikona, i přesto, že je to ikona torinafc.

Reagovat
sivi

DÍKY,ALESPOŇ ZA TEN BOD.GRANATA SE MUSÍ POSUNOUT DO VYŠŠÍCH PATER TABULKY.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele