13. kolo
22.11.2015 15:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Janov CFC - US Sassuolo 2:1

Velmi zajímavý duel s pořádně dramatickou koncovkou byl k vidění v Janově, kam zavítalo Sassuolo. Grifové vyhráli 2:1, když o všem rozhodli až v poslední minutě nastaveného času. Už v prvním poločase sudí rozdal dvě červené karty.

První poločas ukázal velmi vyrovnanou podívanou. Ani jeden ztýmů neměl vyloženě navrch a bohužel žádné větší šance se neurodily. Přesto došlo před koncem poločasu k zajímavému momentu. Ve 42.minutě ostře fauloval Berardi Perottiho a jelikož druhý jmenovaný zbytečně oplácel, sudí Rizzoli si nedělal problémy a do sprch poslal oba hráče.

Druhý poločas tak odstartoval bez jednoho hráče na obou stranách a lépe do něj vstoupili domácí Grifové. V 51.minutě parádně vystřelil Rincón a golman Consigli se mohl natahovat marně - 1:0 pro Janov. Posléze se hra vrátila do starých kolejí a opět to nebyl ani jeden tým, kdo by měl navrch. Janovští drželi těsný náskok a byli blízko vítězství, jenomže přišel nastavený čas....

Celkově rozhodčí přidal čtyři minuty nastaveného času a právě ve čtvrté minutě Sassuolo srovnalo. Po závaru před brankou to byl Francesco Acerbi, který se nejlépe zorientoval a poslal míč za záda brankáře Perina - 1:1. Takřka jasná remiza, jenže Janov se ještě pokusil o nemožné. Ihned po rozehrávce se vrhl do útoku a už v páté minutě neuvěřitelně strhl vedenín na svojí stranu. Cissokhův centr přetavil ve vítěznou branku Leonardo Pavoletti. Janov tak porazil Sassuolo v dramatickém utkání 2:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele