21. kolo
24.01.2016 12:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

ACF Fiorentina - Turín FC 2:0

Fiorentina zvládla souboj s Turínem a udržela se v kontaktu s vedoucím triem. Domácí sice neměli navrch, ale své šance proměnili. V prvním poločase se mezi střelce zapsal Josiph Iličič, ve druhém pak Gonzalo Rodríguez.

Zápas by se mohl vyvíjet zcela jinak, kdyby po několika minutách proměnil první stoprocentní gólovku Ciro Immobile. Navrátilec z Dortmundu a Sevilly hlavičkoval na zadní tyči těsně nad! Fiorentina kontrolovala v 17.minutě rovněž šancí z hlavičky. Davide Astori na malém vápně hlavičkoval úplně sám, ale stejně jako Immobile netrefil branku. Ve 24.minutě už se ale měnilo skóre. Nařízený volný přímý kop proměnil ve vedoucí trefu nádherným kopem Josiph Iličič a Granata se dostala do nezáviděníhodného postavení. Nicméně zbytek prvního poločasu nabídl vyrovnanou partii a skóre už se do šaten podruhé nezměnilo.

Také ve druhém dějství měli první velkou šanci hosté. Pohlednou kombinaci zakončoval na malém vápně Baselli, ale Tatarusanu byl rychle na zemi a skvělým zákrokem udržel Viole důležité vedení. Také čtvrthodiny před koncem zahrozila Granata, před Zappacostou zívala prázdná branka, ale talentovaný fotbalista těsně nedosáhl na míč.

Býkům nebylo přáno a sedm minut před koncem bylo definitivně rozhodnuto. Manuel Pasqual rozehrál rohový kop a Gonzalo Rodríguez přesnou hlavičkou zvýšil na 2:0. To byl direkt, ze kterého už se Venturovi svěřenci nevzpamatovali. Fiorentina napravila zaváhání z Milána a tentokrát doma získává všechny body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1 1

Reagovat
smazaný uživatel

1,8? Jedničko ,co zkušáš?

Reagovat
smazaný uživatel

zápas dvou spřátelených fanouškovských táborů. domácí nejspíš budou tahat za delší konec... toro mělo vyhrát středeční dohrávku!

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele