12. kolo
07.11.2015 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AC Milán - Atalanta Bergamo 0:0

Gianlugi Donnarumma má v šestnácti letech další čistý štít a tentokrát se na něm podílel velkou měrou. Ve druhém poločase zlikvidoval tři tutovky Bergamaschi, ale jelikož jeho spoluhráči žádnou branku nevstřelili, skončilo utkání 0:0.

Atalanta se na Milán velmi dobře připravila a za celý zápas toho domácím příliš nepovolila. První minuty zápasu sice patřily hostům, ale ani Donnarumma v brance Rossoneri nemusel výrazněji zasahovat. Až ve 21. minutě jsme mohli sledovat solidní šanci AC, jenže Bacca svojí střelu opřel o bránícího protihráče. Kolumbijský útočník si vzal hlavní slovo i ve 38. minutě a Sportiello měl s jeho skrytou ranou co dělat. Diváci na San Siru toho v prvním poločase moc neviděli a výsledek 0:0 byl spravedlivý.

Siniša Mihajlovič určitě žádal od svých svěřenců mnohem lepší herní projev, ale ten se změnou stran nepřicházel. V 63. minutě pořádně zazářila nová vycházející hvězdička jménem Gianluigi Donnarumma. Cigariniho hlavičku z malého vápna pohotově vyrazil a následná dorážka skončila se štěstím nad! A neuběhla ani minuta a Donnarumma musel opět zasahovat, tentokrát po ráně z úhlu v podání Moraleze. Do třetice pak Donnarumma fantasticky zlikvidoval i třetí gólovku Atalanty, když vyrazil pokus Pinilly a stal se hlavní postavou druhého poločasu a vlastně i celého utkání.

Milán měl první šanci druhého poločasu deset minut před koncem, to se pověsil do vzduchu střídající Luiz Adriano a přestřelil branku. Rozhodnout utkání mohl až ve třetí minutě nastaveného času Alessio Cerci. Poli mu poslal za obranu výbornou kolmici, Cerci obešel brankáře, ale ke vší smůle poslal míč jen do boční sítě. San Siro tedy nakonec žádnou branku nevidělo, AC remizovalo s Atalantou 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

1

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0..forza grande AC Milan...

Reagovat
arsavin

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře Donnarumma

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele