22. kolo
08.02.2015 15:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

UC Sampdoria - US Sassuolo 1:1

Sampdoria se sice i po tomto kole drží na evropských pohárech, ale ani proti Sassuolu herně nepřesvědčila a debakl od Turína tím neodčinila. Remízu 1:1 zařídily dvě rychlé branky v podání Acerbiho a Édera.

Námořníci v minulém kole podlehli Turínu 1:5 a ani do tohoto zápasu nevstoupili správnou nohou. Běžela teprve druhá minuta, když obrana Sampdorie nezareagovala na centr Vršaljka, po kterém se pověsil do vzduchu Francesco Acerbi a rozvlnil síť soupeře. Ovšem vedení Sassuola netrvalo dlouho, už v 9. minutě se postaral o vyrovnání Éder a prakticky udeřil stejnou mincí, tedy po přesném centru a hlavou. Výsledek 1:1 se až do konce zápasu nezměnil, ale utkání samotné ještě nabídlo několik zajímavých okamžiků. Neroverdi museli například už v prvním poločase střídat zraněného Vršaljka, kterého nahradil Gazzola.

Poté byly k vidění šance, proti Muňozovi skvěle zasáhl Consigli a na druhé straně se zaskvěl i Viviano, jenž si poradil s koncovkou Floccariho. Nakonec se kvůli zranění muselo předčasně střídat i na domácí straně, ve hře nemohl pokračovat Muňoz, kterého nahradil Coda.

Do druhé půle vstoupila lépe Sampdoria, která hned z kraje nebezpečně ohrozila branku soupeře. Rána Okaky ale těsně minula branku. V 64. minutě spálil obrovitánskou šanci Éder, který se po pohledné souhře ocitl sám před Consiglim, ale hostující brankář svůj tým výrazně podržel. Neuspěl ani šest minut před koncem Soriano a utkání tak dospělo do nerozhodného konce.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele