6. kolo
05.10.2014 15:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Parma FC - Janov CFC 1:2

I v deseti dokázal FC Janov zvítězit na půdě Parmy, čímž zároveň prodloužil její krizi. Grifové udeřili v době, kdy už Ducali mohli stěží odpovědět - ve třetí minutě nastaveného času.

Problémy Janova odstartovaly už ve čtvrté minutě, kdy došlo k vynucenému střídání. Pro zranění odešel Stefano Sturaro a na plac přišel zkušený Luca Antonini. Také první šance se týkala hostů, ale Alessandro Matri zblízka nedokázal trefit branku. Vytáhlý útočník selhal i pět minut před koncem prvního poločasu, kdy se rozhodl nadějnou akci sám zakončit, což jak se nakonec ukázalo, bylo nejhorší možné řešení. Každopádně z pozice Janova šlo o poměrně dobrý výkon, naopak domácí Parma se k ničemu výraznému, až na nebezpečnou střelu Mauriho, nedostala.

Janov vstoupil lépe i do druhého dějství a brzy se dostal po zásluze do vedení. Bertolacci ještě mířil nepřesně, ale Perotti už byl úspěšný. Míč si navedl na levou nohu a přesně k tyči vystřelil - 1:0 pro FC Janov. Slibné a nutno podotknout, že zasloužené vedení začínalo mít o pár minut později vážné trhliny. Roncaglia totiž uviděl za hraní rukou druhou žlutou kartu a Grifové museli více než půlhodiny dohrávat v početní nevýhodě.

Přesto to byli zase hosté, kdo hrozil. Perotti na malém vápně hlavičkoval jen do Miranteho, který ale předvedl dobrý reflex. To byla obrovská šance, která se musí dávat. A Parma Perottiho selhání potrestala v 67.minutě. Gobbi poslal před branku lehký centr a Coda jej s pomocí hrudi dopravil do branky - 1:1. Vyrovnávací branka vlila Parmě do žil novou krev a ta se po zbytek utkání hnala za kýženou druhou brankou. Janov se bránil a už už to vypadalo, že získá bod za remízu, jenže nakonec se mohl radovat z výhry. Ve třetí minutě nastavení předvedli hosté rychlý kontr, na jehož konci byl zakončující Alessandro Matri.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele