2. kolo
14.09.2014 15:00 CET
7 : 0
(4:0)

Reportáž

Inter zesměšnil Sassuolo sedmi brankami

Sassuolo chtělo na Giuseppe Meazza hrát jistě důstojnější roli, ovšem Inter byl v tomto zápase fantastický. Mauro Icardi vstřelil hattrick, dvě branky si připsal Pablo Osvaldo a po jedné Guarín s Kovačićem. Sassuolo sice přišlo o vyloučeného Berardiho, ale to už Inter dávno vedl o pět gólů.

"Vraždění neviňátek" odstartovalo už ve čtvrté minutě a symbolicky mužem, který se stal hrdinou celého utkání. Mauro Icardi si pohlídal ofsajdovou hranu a i když napoprvé brankáře hostí nepřekonal, postupně míč přeci jenom do sítě protlačil - 1:0. Druhou branku Nerazzurri přidal ve 21. minutě Kovačić, když se s míčem neohroženě pustil do vápna a technickým obstřelem k tyči překonal Consigliho - 2:0. Počínající třicátou minutou se za hranicí pokutového území prosadil střelou přesně k tyči znovu Icardi a se Sassuolem to vypadalo hodně špatně - 3:0. Ve 42. minutě Dodo snadno pláchl obraně a odražený míč nekompromisně napálil do sítě Pablo Daniel Osvaldo. Inter vedl vysoko 4:0 a tleskat mohl i v hledišti přítomný exprezident Massimo Moratti.

Neroverdi byli v těžké pozici. S výsledkem 0:4 mohli při pohodě Interu stěží něco udělat, šílený první poločas ale určitě nechtěli ve druhém dějství zopakovat. Jenže zopakovali. V 52. minutě si opět dobře pohlídal ofsajdovou past Mauro Icardi a povedenou tvrdou ranou zvýšil už na 5:0. A zkompletoval tak hattrick.

Sassuolo bylo bito. Po hodině hry navíc neudržel nervy Domenico Berardi a svým vyloučením situaci týmu ještě zhoršil. Hrát po hodině hry na půdě Interu Milán za stavu 0:5 v deseti mužích je opravdu nezáviděníhodná pozice. Do konce zápasu tak zbývala půlhodina a Inter se trefil do černého ještě dvakrát. Guarín místo střely šikovně přihrál ještě lépe postavenému Osvaldovi, který druhou brankou mohl také útočit na hattrick. Toho se ale nakonec nedočkal. Poslední branku měl na svědomí hojně diskutovaný kolumbijský záložník Fredy Guarín a byla to povedená branka. Technická rána se otřela o tyč a zapadla do branky.

Další branka už nepadla a skóre se pro Sassuolo zastavilo na hrůzostrašných 7:0. Inter tak po remíze 0:0 s FC Turín poprvé vyhrál a postoupil na čtvrté místo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
Mikesh

Reagovat
smazaný uživatel

výborně Forza Inter!! jen tak dál

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele