4. kolo
24.09.2014 20:45 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Inter po čtyřech letech porazil Atalantu.

Více než čtyři roky trvalo, než si Inter připsal proti Atalantě vítězství. Dnes se to povedlo zásluhou branek Osvalda a Hernanese. Inter to proti Bergamu neměl jednoduché, brzo musel střídat a za nerozhodného stavu neproměnil penaltu.

Walter Mazzarri hodlal opět spoléhat na talentovaného Maura Icardiho, jenže to byl právě on, kdo musel brzy opustit hrací plochu kvůli zranění. Na trávník tak ve 25.minutě vyběhl Pablo Daniel Osvaldo. Ještě předtím Nerazzurri neproměnili dvě velké šance, když se zaskvěl Sportiello. Brankář Atalanty zazářil i ve 30.minutě, kdy po faulu Benalouaneho na Medela zahrávali domácí pokutový kop. Rodrigo Palacio ho ale nasměroval přesně do míst, kam skákal Sportiello! Mazzarriho parta ale nepropadala panice a vše si vynahradila pět minut před koncem poločasu. Guarín poslal do vápna centr a Osvaldo ho povedenými nůžkami uklidil do sítě - 1:0 pro Inter.

Po změně stran pokračoval ve spalování šancí Palacio, po přihrávce Medela orazítkoval tyč. Obrana milánského celku toho Atalantě příliš nedovolovala, přesto mohlo být po hodině srovnáno. Proti Gomézově ráně ale skvěle zakročil golman Handanovič. Hosté vůbec zvýšili aktivitu a najednou byli nebezpečnějším týmem, Handanovič ale nemusel nijak výrazněji zasahovat.

Fanoušci Interu si mohli definitivně oddychnout až v 87.minutě. Brazilec Hernanes zakroutil míč z přímého kopu přesně do šibenice a milánští vedli 2:0. Bergamaschi to sice ještě zkoušeli, ale Inter si vše zkušeně pohlídal a po více než čtyřech letech slaví nad Bergamem vítězství. Mazzarriho svěřenci se díky výhře 2:0 posunuli už na třetí místo, Atalanta je jedenáctá.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:2

Reagovat
Senior2106

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele