19. kolo
18.01.2015 15:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

AC Milán - Atalanta Bergamo 0:1

Další domácí blamáž prožili fotbalisté AC Milán, kteří tentokrát nestačili na Atalantu Bergamo. Tým, krčící se ve druhé polovině tabulky, vyloupil San Siro díky jediné brance Germána Denise z prvního poločasu.

AC předvedlo na San Siru další ze svých velmi špatných výkonů a po naprosté zásluze opět prohrálo. Výrazně si tak komplikuje účast v evropských pohárech pro příští rok, o Lize mistrů pak zatím nemůže být ani řeč.

Milánští zahájili utkání poměrně aktivně a už ve 4.minutě měl solidní příležitost někdejší hráč Bergamaschi Giacomo Bonaventura. Jeho povedená rána však těsně minula branku. Na druhé straně si musela obrana Rossoneri dát velký pozor na Germána Denise, který dostával až příliš mnoho prostoru. Po Ramiho chybě pálil do břevna a z dorážky neuspěl ani Carmona. Ve 30.minutě se zase připomnělo AC, El Shaarawy předvedl krásné uvolnění, ale nezakončil přesně a totéž platilo i o dorážce Bonaventury.

Ve 33.minutě se poprvé pohnulo skóre a to v neprospěch Rossoneri. Obrana AC se před postupujícím Moralezem nepochopitelně rozestoupila, načež zmíněný hráč posunul míč na Denise, který propálil Diega Lópeze - 1:0 pro Atalantu. Před odchodem do šaten mohl srovnat Ménez, ale z přímáku těsně netrefil branku.

Po změně stran byl k vidění následující obrázek, AC drželo balón, ale nedokázalo si vytvořit žádnou šanci. Pozorná obrana Atalanty likvidovala vše v zárodku a v podstatě bez problému si těsné vedení uhájila. AC Milán po další porážce okupuje osmé místo, Atalanta je patnáctá.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dúfam že to ďalšia blamáž nebude! FORZA AC!

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Ač mám Inzaghiho rád, tak si myslím že AC by měl trénovat někdo s více zkušenostmi. Protože to co pod ním AC předvádí už je vážně hrůza. A myslím si, že kádr není zas tak špatný.

Reagovat
smazaný uživatel

AC nemá ŽÁDNÝ SYSTÉM.Hra je strašná.Trvá to už dlouho,tahle sezona je v ztracená.Ale to nic nebrání tomu,angažovat nového zkušeného trenéra.Inzaghi ven!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele