11. kolo
03.11.2013 15:00 CET
0 : 3
(0:2)

Reportáž

Udinese Calcio - Inter Milán 0:3

Inter vyhrál na půdě Udinese 3:0 a dal zapomenout na předchozí venkovní zaváhání. Mazzarriho svěřenci byli lepším týmem a svojí převahu zužitkovali už v prvním poločase. Mezi střelce se zapsali Rodrigo Palacio a svátečně stoper Andrea Ranocchia. V nastaveném čase pak Ricky Álvarez.

Nerazzurri začali na Udine ve velkém tempu, kterému domácí nestačili. Už po pěti minutách střílel těsně nad Cambiasso a o několik minut později si svůj pokus zopakoval, opět ale zamířil těsně nad. Skóre utkání neotevřel ani Nagatomo, který po dobré spolupráci s Jonathanem nastřelil boční síť Brkičovy branky. Tlak Interu sílil a v pětadvacáté minutě vyvrcholil vedoucí brankou. Taider vysunul Palacia a argentinský útočník se nemýlil - 1:0 pro Inter.

Než se Udine stačilo z první branky vzpamatovat, inkasovalo podruhé. Stoper Andrea Ranocchia není zvyklí dávat příliš branek, ale v tomto utkání se mu to povedlo. Inter vedl 2:0 a zápas na Friuli měl parádně rozehraný.

Velkou devizou Interu byla po celých devadesát minut výtečná defenziva. Útočné snažení Udine vycházelo vniveč, Guidolinovi svěřenci si nedokázali vytvořit žádnou stoprocentní příležitost. Skvělý výkon i co se taktické stránky týče hosté korunovali v závěru utkání třetí brankou. Ricky Álvarez překonal Brkiče z dorážky a stanovil celkový výsledek 3:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2-1 pro Inter. konečně vyhraje i venku.

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele