29. kolo
23.03.2014 12:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Parma FC - Janov CFC 1:1

Dlouhá série neporazitelnosti Parmy pokračuje, i když Ducali v dnešním utkání s Janovem nezvítězili. Grify na Ennio Tardini poslal do vedení Cofie, ale za chvilku odpověděl Schelotto a další branka už nepadla.

Po vítězství nad AC Milán stanovila Parma nový klubový rekord v počtu odehraných zápasů bez porážky a ten nyní ještě vylepšila. Donadoniho svěřenci by v tomto utkání jistě rádi zvítězili, ale Janovští předvedli dobrý výkon a bod si zasloužili.

Hosté to pochopitelně na hřišti Parmy neměli jednoduché, zvláště když po čtvrthodině hry musel trenér Gasperini sáhnout k prvnímu střídání. Matuzalem si přivodil zranění a jako záskok byl připravem Bertolacci. Za šest minut od prvního střídání pak zmrazil Stadio Ennio Tardini Isaac Cofie. Na malém vápně pohotově vystřelil na zadní tyč a Mirante nemohl nic dělat - 1:0 pro Janov. Vedení Grifů mělo životnost pouhých deseti minut. Ezequiel Schelotto stejně jako Cofie na malém vápně rychle vystřelil a rovněž Perin neměl basolutně žádný nárok - 1:1. O velké vzrušení se pak postaral Parolo, jehož rána ze střední vzdálenosti snesla ty nejpřísnější měřítka. Naštěstí pro Perina zapadla těsně mimo tyče a tak už se skóre do poločasu nezměnilo.

Nemělo se změnit už nikdy, byť Parolo znovu zkoušel střelecké štěstí. V 57. minutě si naskočil na centr Calaio, ale ani on nebyl přesný. Domácí Parolo byl hodně vidět a obrana Grifů s ním měla problémy. V závěru utkání už byl na place i Alberto Gilardino, kterého kouč Gasperini nechal jen na lavičce náhradníku. Každopádně šance měli spíše domácí. Ti ale neuspěli ani v nastaveném čase, kdy se vytáhl Perin a tak zůstal výsledek 1:1 neměnný až do závěrečného hvizdu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele