18. kolo
06.01.2014 15:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Janov CFC - US Sassuolo 2:0

Už během prvního poločasu si fotbalisté Janova zajistili tři body proti Sassuolu a také oni vstoupili do nového roku tou správnou nohou. O osudu utkání rozhodla penalta z 28. minuty, kterou proměnil reprezentant Alberto Gilardino. Ještě před koncem prvního poločasu zvýšil na konečných 2:0 Bertolacci.

Janovští měli více ze hry a také oni slaví vítězství naprosto zaslouženě. Po Matuzalemově centru mohl už po šesti minutách skórovat De Maio, ale Pegolo byl prozatím proti. Nováček ze Sassuola vzdoroval Grifům jen do 28. minuty, kdy Gazzola stáhl ve vápně Antonelliho a sudí s odpískáním penalty vůbec neváhal, natož Alberto Gilardino s jejím provedením. Pegolo zůstal stát a na Gilardinovu penaltu neměl nejmenší nárok - 1:0 pro Janov. O několik minut později měl na kopačce druhý gól Manfredini, ale těsně minul branku. Mimo mířil v obrovské šanci i Gilardino, kterému ještě pomohla lehká Biancova teč.

Ve 44. minutě si Sassuolo vypracovalo první šanci a ta stála za to. Missiroli na malém vápně hlavičkoval a fantastický zákrok předvedl Perin. A pak zafungovalo opět ono známé nedáš - dostaneš. Konatého centr na zadní tyč dopravil do sítě Andrea Bertolacci a Janov po prvním poločase pohodlně vedl 2:0.

Prakticky celou druhou půli se diváci na Marassi nudili. Janov se nikam nehnal a nájezdy Sassuola v pohodě odvracel. Až závěr poločasu přinesl nejedno vzrušení. Antonelli v tutovce napálil Pegola a vzápětí sudí odpískal druhou penaltu po faulu Zazy. Alberto Gilardino svůj počin z prvního poločasu nezopakoval a penaltu zazdil. Pegolo vystihl jeho směr a Gilardina vychytal ještě jednou v nastaveném čase. Gilardino ale nemusel truchlit, Janov bez větších problému porazil Sassuolo 2:0.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

0 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele