9. kolo
26.10.2013 20:45 CET
4 : 2
(3:1)

Reportáž

Inter Milán - Hellas Verona 4:2

Inter Milán zejména parádním výkonem v prvním poločase přestřílel Hellas Verona 4:2 a vrátil se na vítěznou vlnu. Pro Nerazzurri to jsou veledůležité tři body, díky kterým udrželi kontakt s vedoucí špičkou. Mazzarriho svěřenci navíc potvrdili roli favorita.

Hellas určitě nepředstavoval snadného soupeře. Vždyť letošní nováček si v nejvyšší soutěži nevede vůbec špatně, ba naopak! Své by o tom mohl vyprávět městský konkurent Interu - AC Milán. Ten s Hellasem prohrál 1:2. Inter ale nic takového dopustit nehodlal a podle toho se také zařídil. Svatostánek Giuseppe Meazzy se mohl poprvé rozradostnit už v 9. minutě. Úžasná volej Jonathana si našla cestu do sítě a bylo to 1:0 pro Inter. Za další tři minuty už to bylo 2:0. Palacio si po rohovém kopu v klidu zpracoval balón a mířenou střelou překonal Rafaela podruhé.

Hosté byli v těžké pozici, ale po půlhodině hry se dokázali výsledkově vrátit. Martinho se hezky uvolnil a prostřelil Carriza - 2:1. Inter si ale vzal dvoubrankové vedení brzy zpátky. Nagatomo nejprve orazítkoval tyč, ale z dorážky se trefil záložník Esteban Cambiasso - 3:1 pro Inter Milán.

Inter začal dobře i druhou půli. Guarínovu jedovatou ránu vyrazil Rafael na rohový kop a v 57. minutě vedl Inter už 4:1. Po dalším rohovém kopu se na zadní tyči prosadil Rolando a Mazzarriho svěřenci si kráčeli jasně pro tři body.

Hellas sice nebyl tolik aktivní jako v předchozích zápasech, ale své šance si vypracovat dokázal. Například Toni zblízka přestřelil. Dvacet minut před koncem vykřesal naději na zvrat povedenou střelou Romulo, ale Inter přeci jenom nehodlal povolit něco podobného, co se před týdnem povedlo Fiorentině v souboji s Juventusem. Na výsledku 4:2 se až do konce utkání nic nezměnilo. Inter vyhrál a má veledůležité tři body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:3

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

forza Inter... skvely vykon

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele