29. kolo
23.03.2014 15:00 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Inter Milán - Atalanta Bergamo 1:2

Poněkud nečekanou porážku si připisuje Inter Milán. Ten doma nestačil na Atalantu Bergamo a dovolil tak Parmě se na něj bodově dotáhnout.

Hosté ukázali svoje možnosti už po sedmi minutách, kdy musel vyrážet hodně nepříjemnou Denisovu ránu Handanovič. Situaci zvládl, ale obrana Interu v počáteční fázi zápasu nevypadala vůbec dobře. Krátce nato totiž centroval Bonaventura a hlavičkující Denis orazítkoval břevno! Až potom přišly velké šance milánských. Guarínovu tvrdou ránu lapil Consigli a brankář Atalanty si poradil i se střelou Icardiho. Ve 33. minutě pálil těsně nad Bonaventura a Inter si čím dál více koledoval. Bylo jasné, že bezbrankový stav při této mizérii nemohl dlouho vydržet. Ve 35. minutě skončila za Handanovičovými zády tečovaná střela Giacoma Bonaventury a na Giuseppe Meazza se začalo rodit velké překvapení. Hned za dvě minuty už ale bylo vše opět jinak. Icardi tvrdou ranou překonal Consigliho a bylo to 1:1.

Začátek druhého dějství byl zcela v režii Interu, přesněji Freddyho Guarína. Toho bylo plné hřiště, ale gólově se milánští nemohli a nemohli prosadit. Po jedné z Guarínových střel se zatřáslo břevno! Nebylo to naposled, co se do osudu dějství vložila branková konstrukce. Břevno sehrálo svojí klíčovou roli i před koncem utkání. V 85. minutě se totiž postavilo do cesty Hernanesovi a už už to vypadalo, že se budou body dělit.

Bod by byl samozřejmě pro Inter ztrátou, ale zpětně by přišel vhod. V nastaveném čase totiž se štěstím hlavičkoval Bonaventura a druhou brankou v zápase celé utkání rozhodl. Inter sice setrvá na pohárových příčkách, ale jeho konkurenti se mu opět přiblížili, zejména Parma.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:0 Forza Inter!

Reagovat
smazaný uživatel

Ty bláho, z dosud odehraných zápasu byl u tohoto nejnižší kurs na favorita.Samozřejmě ,že nevyšel.Na 2 byl také luxus -bývá okolo 6 ,ted bylo 9.Dá se něco podobného čekat i u Juventusu? Nehraje mě tam poměr mezi kursem na 2 a1 .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele