30. kolo
26.03.2014 20:45 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Cagliari Calcio - Hellas Verona 1:0

Už 495 minut nevstřelili fotbalisté Hellasu Verona gól a nakonec prohráli také na Cagliari. Jedinou branku tohoto klání vstřelil už v prvním poločase Nené.

Hellas hodlal na hřišti Cagliari odčinit pětigólový debakl od Sampdorie Janov, ale to se mu nakonec nepodařilo. Nepříliš záživné utkání nakonec rozhodla jediná branka. Cagliari ale vstoupilo do zápasu hodně trpělivě, nikam se nehnalo a ačkoliv drželo míč častěji na svých kopačkách, spíše vyčkávalo na chybu soupeře. Ta sice nepřišla, přesto šli domácí do vedení. Pisano odcentroval na hlavu Neného, který se nemýlil. Cagliari doma vedlo 1:0 a na tahu byl Hellas. Kdo ale čekal, že první branka utkání výrazně pomůže, ten byl zklamán. Nadále byla k vidění spíše nuda.

A to platilo i ve druhém poločase. Na jeho začátku sice domácí orazítkovali tyč, ale to bylo na dlouhou dobu jediné výraznější vzrušení. Až poslední minuty přinesly velký závar uvnitř pokutového území Sardiňanů a zejména Luca Toni byl několikrát blízko zakončení. Na hřiště se osm minut před koncem dostal i Michael Rabušic, ale mezi střelecké anály se nezapsal. Svěřenci trenéra Lopéze ale hubené vedení uhájili a do bojů o záchranu získávají důležité body. Naopak Hellas se po další porážce opět propadne tabulkou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele