3. kolo
16.09.2012 20:45 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Turín FC - Inter Milán 0:2

Fotbalisté Interu Milán napravili předchozí zaváhání a dnes zvítězili na horké půdě turínského FC 2:0. Zápas to v žádném případě nebyl jednoduchý, za stavu 1:0 pro Inter měli Turínští dvě velké tutovky, jenže je nedali a soupeř v závěru zahozené šance potrestal. Mezi střelce se zapsali Milito a Cassano.

První náznak šance si vytvořili domácí. Santana nedosáhl na přihrávku, což bylo jediné štěstí pro Inter. Nerazzurri za pár minut vyrukovali se svojí šancí a hned byli úspěšní. Diego Milito z dobrých třiadvaceti metrů napřáhl a míč skončil v síti - 1:0 pro Inter Milán. Domácí okamžitě zvýšili aktivitu a před Handanovičem bylo následně pořádně horko. Santanova hlavička byla sražena na rohový kop a dělovku Brighiho zlikvidoval pozorný Handanovič. Ve 26. minutě se hra přesunula opět před Gilleta, ten musel lapit nebezpečný volný přímý kop Wesleyho Sneijdera. Čtyři minuty před koncem prvního poločasu si Gillet připsal ještě jeden důležitý zákrok, když včas vyběhl proti hrozícímu Militovi.

Druhé dějství odstartoval dalším pokusem Sneijder, ale mnohem nebezpečnější byla situace na druhé straně. V 65. minutě se ocitl Rolando Bianchi v tisíciprocentní šanci, útočník Turína bez přípravy z blízka pálil a Handanovič ani sám nevěděl, jak brance zabránil. Tím si obrana Nerazzurri neoddychla, neboť vzápětí zachránila Handanoviče tyčka. Inter měl v této fázi zápasu obrovské štěstí.

Turínští se snažili alespoň o vyrovnání, ale místo kyžené branky nakonec ještě jednou inkasovali z kopačky Antonia Cassana. Někdejší útočník konkurenčního AC se uvnitř vápna nekompromisně trefil a pojistil Interu vítězství. Stramaccioniho svěřenci tak mají na svém kontě šest bodů a patří jim pátá pozice.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:4

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Doufam,že Matias Silvestre vypadne,ještě,že je jenom na hostování,Inter šláp dost vedl,myslel jsem si,že přivede lepšího stopera,tohle neni dost dobrá náhrada za Lucia

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

0:4

Reagovat
smazaný uživatel

turin moze prekvapit ale tipujem 1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele