17. kolo
15.12.2012 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

SS Lazio - Inter Milán 1:0

Šlágr kola mezi Laziem a Interem dopadl lépe pro domácí celek. Biancocelesti zvítězili jedinou brankou Miroslava Kloseho 1:0 a svému soupeři se přiblížili na rozdíl jediného bodu. Dlouho to přitom vypadalo na bezbrankovou remízu, Kloseho branka totiž padla až osm minut před koncem zápasu.

Prvním poločas ostře sledovaného šlágru nabídl několik příležitostí na obou stranách. Více ze hry ale mělo přeci jenom domácí Lazio, které zkoušelo překvapit obranu Nerazzurri všelijakými způsoby. Hodně aktivní byl směrem dopředu Miroslav Klose, ani jeho rána si však cestu do milánské sítě nenašla. Ve 33. minutě si mohlo Lazio pořádně oddechnout, stoper Andrea Ranocchia si totiž v jasné šanci naskočil na míč a těsně přestřelil! O další rozruch se dál staralo Lazio. Klose se dokonce po souboji s Pereirou dožadoval pokutového kopu, ale hlavní sudí byl zcela jiného názoru.

Po změně stran pokračovala mírná převaha Lazia, ale vstřelit úvodní branku utkání se nadále nedařilo. V 67. minutě měl na kopačce první branku Guarín. Někdejší hvězda FC Porto se zjevila sama před Marchettim a brankář Lazia předvedl fantastický zákrok, Guarínovu střelu výborně vyrazil.

Zanedlouho si Inter vytvořil další příležitost. Nagatomo pálil vedle a dorážejícího Cassana fantasticky vyrazil skvělý Marchetti. Čas kvapil a čím dál více to vypadalo na remízovou dělbu bodu. V 82. minutě však nakonec došlo k rozuzlení celého zápasu. Miroslav Klose na hranici pokutového území přesně vypálil a Handanovič kapituloval - 1:0 pro Lazio.

Inter pochopitelně nesložil zbraně a pokoušel se alespoň vyrovnat. Jeho tlak v závěru utkání byl vskutku drtivý, co je však důležitější, ke kýženému vyrovnání nakonec nevedl. Lazio doma dokázalo porazit Inter Milán 1:0 a jeho ztráta na tohoto soupeře se zmenšila na rozdíl jediného bodu. Výsledek pochopitelně nahrává vedoucímu Juventusu, který proti Atalantě může zvýšit vedení na čele tabulky.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net, onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

x2 neprohra interu,silny souper nas tuto sezonu neporazil,tak snad v tom budem pokracovat.Presny vysledek 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Inter 1:3 Forza Inter !!!

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Zase to asi prodaly nekopové neni možná z 90 utkáních dostat 70x gol 80 minuta+

Reagovat
lucius6

Lazio

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele