25. kolo
17.02.2013 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Ballardini opět neprohrál, Janov porazil Udinese 1:0

V lednu obrozený Janov pod trenérem Ballardinim nadále šlape, minimálně výsledkově. Dnes si Rossoblu připsali další důležitý skalp, když porazili Udinese, a pomalu utíkají sestupovým vodám. Po gólu Kucky a vítězství 1:0 mají k dobru už čtyři body.

Udinese na Marassi doplatilo na neproměněné šance, i kvůli tomu zůstává Davide Ballardini na lavičce Janova neporažen. Alespoň v jeho druhém působení v klubu.

Už v 10. minutě utkání hostům naznačilo, že to není dobré, protože musel kvůli zranění kolene střídat Andrea Lazzari. Nahradil ho Badu. Ještě předtím nicméně střílel do boční sítě Juraj Kucka. Slovenský záložník byl v prvním dějství aktivní. Po Bertolacciho ráně z uctivé vzdálenosti, která přelétla branku, opět střílel Kucka, ale po mírné teči se ani on netrefil mezi tři tyče.

Akce však pokračovala rohovým kopem domácích, který trestuhodně nedokázal odvrátit Daniele Padelli, míč minul a Kucka mohl do prázdné brány pohodlně poslat míč.

Udinese se snažilo doručit odpověď, jenomže Pasqualeho volej levačkou branku přelétl a stejně dopadl i pokus Maicosuela. Poté se přesunulo vzrušení do pokutového území Udinese, kde na poslední chvíli hasil situaci Padelli, když nedovolil míči přejít brankovou čáru.

Srovnat mohl Emmanuel Badu, dokonce hned dvě příležitosti měl k dispozici, ale nejprve branku netrefil a napodruhé zakročil Frey. V nastaveném čase měl vyrovnání na kopačce Mehdi Benatia, avšak z několika málo metrů neuvěřitelně minul. Aby toho nebylo málo, ještě stihl dostat šanci Alexander Merkel, ale oni on nedokázal svým bývalým spoluhráčům vsítit gól. Utkání skončilo 1:0.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Pharrell

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Kucka

Reagovat
Ebola SVK

Kucka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele