17. kolo
16.12.2012 15:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Janov CFC - Turín FC 1:1

Janovští Grifové se odpoutávají od poslední Sieny a díky Granqvistově brance berou ze zápasu s Turínem alespoň bod. FC Turín je po této remíze čtrnáctý.

Janovu se v této sezoně zkrátka nedaří. Od konce října prohrává jeden duel za druhým a jedinou pozitivní zprávou byla výhra nad Atalantou ve čtrnáctém kole. Někdo možná čekal, že to bude impuls ke zlepšení poměrů v přístavním městě, ale to se nestalo. Janov prohrál další dva zápasy, naposledy s nováčkem z Pescary. Dnes se dočkal alespoň jednoho bodu.

Už ve druhé minutě se zranil hostující Santana, který nakonec nemohl ve hře pokračovat a po sedmi minutách musel být střídán. Po skrumáži a sérii nepřesností před Gilletovou bránou se do zakončení dostal Marco Borriello, ale Gillet předvedl skvělý reflexivní zákrok a v Janově dál panovala remíza.

O čtyři minuty později se radovali hosté z Turína. Celek trenéra Ventury poslal do vedení Rolando Bianchi, který si naběhl na centr Valtera Birsy, bývalého hráče Janova. V prvních minutách byl sice aktivnější domácí tým, ale branku vstřelili hosté - 1:0.

To ovšem platilo jen do šestadvacáté minuty, kdy se k rohovému kopu postavil Andrea Bertolacci a našel hlavu stopera Granqvista. Ten už si věděl rady a zakončil přesně za záda brankáře Gilleta - 1:1.

Manuel Vargas se kličkou dostal před obránce a snažil se předložit míč Immobilemu, ale přihrávku pokazil a rodící se šance končila hned v zárodku.

Ve druhé půli začali domácí opět aktivněji, což deklaroval pas Bertolacciho na nabíhajícího Immobileho. Mladý talent vystřelil, ale bravurní Gillet se překonat nenechal. Na stejnou bránu se řítil také Vargas, ale celou akci uspěchal a předčasně vystřelil. Přímý volný kop Sgrigny se nakonec zatočil mimo Freyovu bránu, podobným výsledkem skončila také skrumáž o chvíli později. Nikdo z hostujících hráčů neprojevil dostatek invence, aby míč zakončil. A když už se to někomu podařilo, tak se ozvala branková konstrukce. Po střele Sgrigny se totiž rozezvučelo břevno!

Pět minut před koncem se do šance probojoval Giuseppe Vives, ale jeho střela minula pravou tyč Freyovy brány. V nastaveném čase se do šance mohl dostat Marco Borriello, ale mladík Said nepřihrál přesně. Toť z Marassi vše, předvedená hra ale vykazuje jisté zlepšení.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net, onlajny.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0...maximálně padne jeden gól...myslím si, že nic víc tento zápas ani nabídnout nemůže.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele