5. kolo
26.09.2012 20:45 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Janov CFC - Parma FC 1:1

Janov nedokázal navázat na víkendovou výhru nad Laziem a dnes doma jen remizoval s Parmou 1:1. Přitom až do posledních minut prohrával, nakonec však napravil své penaltové zaváhání Marco Borriello a druhou penaltu v zápase už proměnil. Lucarelliho gól z první půle tak byl vymazán.

V dresu Grifů nastupoval ke svému 500. zápasu v italské lize Sebastien Frey, jenž mimochodem dříve působil také právě v Parmě. Byl to ovšem Freyův protějšek Antonio Mirante, který se musel v úvodních pasážích hry ohánět. První Immobileho pokus po nahrávce Bertolacciho ještě cíl nenašla, ale další ránu italského mládežnického reprezentanta už musel Mirante vyrážet.

Frey poprvé zakročoval proti Zaccardově hlavičce po rohovém kopu, proti které byl ještě úspěšný, ale pak přišla 27. minuta a zablesknutí obránce Alessandra Lucarelliho. Po odvráceném rohu se napřáhl k parádnímu voleji levačkou a otevřel skóre. Ještě v prvním poločase pak musel střídat zraněný Belfodil, nahradil ho Pabon a ten okamžitě připravil dobrou pozici pro Amauriho. Tento útočník však ztroskotal na Freyovi.

Po změně stran nabídl brankový rozhodčí Janovu vyrovnání, když za ruku Jaimeho Valdese poradil hlavnímu arbitrovi, aby nařídil pokutový kop. Jenomže ten neproměnil Borriello, napálil míč do břevna a s dorážkou si poradil Mirante.

Naštěstí pro domácí mohl Borriello všechno odčinit v posledních minutách duelu, kdy ve vápně spadl po kontaktu s Lucarellim a byl odměněn dalším pokutovým kopem, ačkoliv Parma o tomto výroku sudího výrazně protestovala. Nebylo to ale nic platné, Borriello už druhou penaltu proměnil a stav 1:1 zůstal až do konce utkání.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele