33. kolo
20.04.2013 18:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Janov CFC - Atalanta Bergamo 1:1

Janov se nadále topí v sestupových problémech. Na domácí půdě totiž nedokázal porazit Atalantu a remíza mu aktuálně příliš nápomocná není. Výsledek 1:1, o němž se rozhodlo už v úvodních minutách, znamená, že Rossoblu jsou stále v pásmu sestupu.

Utkání začalo neuvěřitelně. Atalanta nedokázala na Marassi zvítězit od září 2003, kdy se ještě s Janovem střetla v rámci Serie B, a ani v sobotu to s ní nevypadalo dobře. Už v šesté minutě totiž posadil Matuzalem míč z trestného kopu na hlavičku Flora Florese a ten překonal Consigliho. Atalanta mohla vzápětí vyrovnat, když se opakovala podobná situace jako na druhé straně. Cigariniho centr posílal hlavou do brány Lucchini, ale brankář Frey míč vyrazil. Z výsledného rohového kopu už ale domácí brankář kapituloval. Del Grosso ho překonal přesně mířenou ranou.

Z gólu se sice radoval také Boško Jankovič, ale znovu do vedení se Janov nedostal, rozhodčí správně zapískal ofsajd. Žlutou kartu si pak připsal Floro Flores za údajné simulování, s Biondinim však patrně do kontaktu přišel.

Jen pár desítek sekund po změně stran rozproudil vášně Livaja, když loktem atakoval Thomase Manfrediniho, po žlutém napomínání se ale hrálo dál. Chvilku nato zkoušel své štěstí Jankovič, ale přestřelil. Napětí na stadionu houstlo a v 57. minutě to odnesl vykázáním na tribunu kouč hostů Stefano Colantuono. Domácí se sice snažili, jenže Immobileho nájezd stačil včas zneškodnit Lucchini a Granqvistova hlavička postrádala razanci.

Skvělou příležitost měli Grifové v 72. minutě. Luigi Giorgi musel míč odvracet až z brankové čáry, v dorážce ale selhal Bertolacci. Další klíčový zákrok pak přišel od Stendarda, který zablokoval míč, jenž mířil na volného Antonelliho. Janov tedy tlačil, ale byl pramálo efektivní. Ačkoliv šel vítězství více naproti, nebylo to nic platného. Remíza 1:1 byla konečným výsledkem.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele