10. kolo
31.10.2012 20:45 CET
3 : 2
(0:1)

Reportáž

Inter Milán - UC Sampdoria 3:2

Pět branek viděli diváci na stadionu Giuseppe Meazzy v Miláně. Inter potvrdil fazónu, opět vyhrál a v tabulce už je druhý za suverénním Juventusem. Zápas se pro Inter vyvíjel nepříznivě, nakonec však domácí třemi zásahy skóre otočili.

Inter před tímto zápasem budil velký respekt, ale Sampdoria si věřila, letos už Milán dobyla a věřila si i proti Interu. Navíc hráčům Nerazzurri se vůbec nepovedl začátek utkání, snadný balón ztratil Samuel a Gianni Munari ho okamžitě dopravil za Handanovičova záda - 0:1. Inter se po celou půli snažil o vyrovnání, ale hosté z Janova velmi dobře bránili. Bohužel pro diváky se nic dalšího v první půli nestalo.

Druhá část klání už byla ze strany Interu mnohonásobně lepší. Jen šest minut po změně stran zaváhal Costa, za faul na Milita uviděl červenou kartu, navíc domácí zahrávali pokutový kop. Diego Milito uspěl a Inter srovnal na 1:1. Nerazzurri ožili a od této chvíle se už hrálo jen a jen na branku oslabené Sampdorie. Milito z další šance napálil tyč a o sedm minut později už zafungovala kombinace Cassana s Palaciem. První jmenovaný adresoval přihrávku, druhý skóroval - 2:1.

Stramaccioniho svěřenci byli jasně lepším týmem a bylo jen otázkou času, kdy padne další branka. Cassano orazítkoval břevno ale Freddy Guarín tvrdou ranou už překonal brankáře Romera - 3:1. Třetí branku psychicky nezvládl Ciro Ferrara a za následné řeči byl vykázán na tribunu.

Zápas už byl pod kontrolou Interu, na jeho vítězství už nic nezměnila ani branka ve třetí minutě nastaveného času v podání Edera. Ten technickou střelou překonal Handanoviče a korigoval na konečných 3:2 pro Inter Milán.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Inter si v takové fazoně nemůže se sampdorkou zklamat,můj tip : 2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele