22. kolo
27.01.2013 20:45 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Inter Milán - Turín FC 2:2

Inter Milán odmítl využít zaváhání Lazia i Juventusu a s Turínem pouze remizoval 2:2. Jde o další ztrátu a trenér Andrea Stramaccioni určitě nebude mít klidné spaní. Nerazzurri přitom vedli, ale díky následným dvěma brankám hostí museli dotahovat.

Favorit zápasu byl jasný, byl jím Inter Milán, ovšem Turinští v posledních týdnech předvádějí dobrý fotbal a nakonec i v zápase na stadionu Giuseppe Meazzy byli lepším týmem. Utkání se ale pro Inter začalo vyvíjet dobře. Už v páté minutě zahrál precizně volný přímý kop Cristian Chivu a bylo to 1:0 pro Inter Milán. Hned za další čtyři minuty střílel po zemi Palacio, jenže netrefil branku. Následně se probral Turín a začal svému slavnějšímu sokovi zle zatápět. Ve 13. minutě odvracel pořádnou hrozbu Ranocchia a ve 23. minutě už srovnal na 1:1 Riccardo Meggiorini. Handanovič s Juanem Jesusem vyrobili obrovskou hrubku a Meggiorini jí nekompromisně potrestal.

Inter poněkud znervózněl a šance Palacia, nepřesně zakončená, byla na delší dobu jedinou hrozbou domácích. Další šance totiž přišly až po změně stran. Guarín střílel vedle a na druhé straně byl opět přesný Riccardo Meggiorini. Útočník hostí si naběhl na malé vápno, kam mu v pohodě adresoval přesnou přihrávku Cerci, a poslal Turín do vedení - 2:1. Obrana Interu zde pořádně zaspala a branka šla opět na její vrub.

Riccardo Meggiorini se stal pro Inter doslova postrachem. O několik minut po druhé brance hostí znovu zahrozil, ale Juan Jesus ho nakonec ustrážil. Inter byl nemastný a neslaný, přesto v průběhu zápasu dokázal vyrovnat. Javier Zanetti obešel ve vápně protihráče a naservíroval míč na malé vápno, odkud ho uklidil do branky střídající Esteban Cambiasso - 2:2.

Utkání tak začalo "od nuly" a Turín mohl o chvíli později opět vést. Další nový muž na hřišti Bianchi totiž orazítkoval tyč. Na druhé straně dostal parádní přihrávku Palacio a dobrý zákrok vytasil Gillet. Pro Palacia to nebylo zrovna povedené utkání. Inter se do žádného závěrečného tlaku nedostal, ba naopak tři body si nakonec mohli doopravdy odvézt hosté. Meggiorini si opět pohrál s obranou a donutil Handanoviče k pohotovému zákroku. Zápas tedy skončil nerozhodně 2:2.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhodit toho šaška na lavičce Interu

Reagovat
smazaný uživatel

http://videa.hu/videok/sport/int-kJQ4oM3yCa5WCWCQ?start=3.175

No tak Turín se předvedl velmi solidně

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele