28. kolo
10.03.2013 20:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Inter Milán - Bologna FC 0:1

Inter Milán po debaklu na Tottenhamu nezvládl ani domácí ligové utkání s Boloňou a po porážce 0:1 ztrácí na třetí místo už čtyři body. Jedinou trefu zápasu měl na svědomí Alberto Gilardino, bude znamenat odvolání trenéra Stramaccioniho?

Boloňa začala na Giuseppe Meazza nebojácně a Inter se musel jejímu náporu v úvodu bránit. Na Diamantiho standardku si naběhl Sorensen a jen tak tak netrefil odkrytou branku. Za chvíli pálil z nebezpečné blízkosti Gabbiadini, jenže trefil pouze boční síť. Úvod zápasu měl rozhodně překvapivý průběh, Boloňa byla jasně lepší a dá se říci, že branka visela ve vzduchu. V 11. minutě pálil z nadějné pozice opět vedle Gilardino a akci Diamantiho s Gabbiadinim zablokoval na rohový kop stoper Ranocchia. Inter v prvním poločase nepředvedl vůbec nic a diváci v ochozech Meazzy jen kroutili hlavou, jakýže to výkon jejich miláčci zase předvádějí.

Hosté pokračovali v nastoleném tempu i ve druhém poločase. Garicsův centr zasáhl Gabbiadini a Carrizo stál na správném místě. V 57. minutě už Boloňa konečně vstřelila vedoucí branku. Centr za obranu zužitkoval na malém vápně Gilardino a nekompromisně zakončil - 1:0 pro Boloňu. Vedení hostí nebylo vzhledem k průběhu vůbec překvapivé, ba naopak, Boloňa si zasloužila vést už po prvním poločase.

Inter proti Boloni nepředvedl vůbec nic. Až v závěru utkání nebezpečně pálil Cassano ale na druhé straně mohl zvýšit hlavičkující Krhin. V nastaveném čase měli Nerazzurri vyrovnání na dosah. Ranocchia mířil vedle Cambiassovu hlavičku vytáhl z brankové čáry Curci. Boloňa se těmto šancím ubránil a slaví zasloužené vítězství 0:1.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je tak vysoký kurs? Na Vitisportu to taky vidí vyrovnané. Scometix se naopak nebojí a tipuje 3 1 .Já bych tam nedal vice jak 1,45 .Citím tam nějakou zradu.Musí být jassná 1

Reagovat
smazaný uživatel

Tamagočiolini děkujeme prosím rezignujte

Reagovat
smazaný uživatel

Neskutečné.Asi si budu muset své tipy vždy ověřit na Scometix.com

Reagovat
smazaný uživatel

Já furt řikám tipujte neprohru soupeře Interu a že v zápasech Sk slavie padne 2 a mín golů a jste milionáři

Reagovat
smazaný uživatel

Chybička se vloudila .Měl jsem na mysly Vitisport. Mají to vše pěkně zpracované

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele